Eladó ház Vése 135 nm
Eladó ház Vése 135 nm
Eladó ház Vése 135 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7966073
Referenciaszám: 183200209
Frissítve: ma

Vése eladó családi ház 5 szobás: 27,9 millió Ft

27,9 millió Ft
206 667 Ft/m²
135 m²
Alapterület
1375 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 227 Ft
Második évtől
117 901 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
 Eladó Somogy megyében, Vésén egy tóparton lévő felújított családi ház. Az 1375 négyzetméteres telken lévő 135 nm-es ház a település központjában, nagyon szép környezetben helyezkedik el, a fő út mellett, mégis csendes környezetben.  A két bejárattal rendelkező, téglából épült, részben szigetelt, cseréppel fedett fő épületben 4 szoba, nappali, étkező konyhával, 2 fürdőszoba, 3 WC és kazánház lett kialakítva. Az épület alatt egy boltíves boros pince. Az épület melegéről egy vízteres cserépkályha gondoskodik jelenleg, de lehetőség van gázzal történő központi fűtés kialakítására is.  A rendezett, parkosított udvarban van még egy garázs, fedett kocsibeálló, melléképületek és a kert végében, a kerítés túloldalán egy hangulatos park a nyugalmat árasztó tóval.  Vése egy csendes, nyugodt, biztonságos település, több város is könnyen elérhető közelségben, Nagyatád, Nagykanizsa, Marcali és a zalakarosi gyógyfürdő is csak pár perc autóval. Az ingatlan, szerződéskötés szinte azonnal birtokba vehető, Kisebb ráfordítást ugyan igényel, de szerkezetileg tökéletes, jelenleg nem lakott. Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a hangulatos tóparti ház, keressen elérhetőségeimen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1958
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bári Péter Inmove Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 905 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bári Péter Inmove Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 905 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY