Eladó ház Vértesacsa 105 nm
Eladó ház Vértesacsa 105 nm
Eladó ház Vértesacsa 105 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8156932
Referenciaszám: HZ043663
Frissítve: 1 napja

Vértesacsa eladó családi ház 4 szobás: 78 millió Ft

78 millió Ft
742 857 Ft/m²
105 m²
Alapterület
1202 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 255 044 Ft
Második évtől
329 615 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vértesacsán, gyerekbarát családi ház eladó.Vértesacsán, frekventált helyen eladó egy szépen felújított, nappali+étkező+konyhás, 3 szobás családi ház, kényelmesen karbantartható, füvesített kerttel. A családi ház felújítása 2018-ban fejeződött be, melynek során a ház mediterrán stílusú tetőt kapott. Műanyag, hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre, hőszigetelt redőnnyel. A ház 10 cm-es grafitos hőszigeteléssel burkolt. A tetőtér beépítésre előkészítve, beépíthető. Autó beállási lehetőség van. A kertben hátul elkészült garázsalapra akár mobil garázs is felállítható. A meglévő nyitott terasz igény szerint beépíthető vagy télikertté átalakítható. A ház falai a nyári melegben is jól tartják a hűvöset, klímaberendezés nem szükséges. A ház, akár a bent lévő bútorokkal együtt is megvásárolható.A kert rendezett, parkosított, gyermekbarát. Igény esetén a felállított medence és a kerti hinta a kertben marad. Az ingatlanhoz tartozik egy kerti tároló is. A házban a fűtést gáz-cirkó kazán biztosítja padlófűtéssel kombinálva a hideg burkolattal ellátott területeken.Az ingatlan ideális választás lehet gyermekes családok számára, hiszen a környék csendes, biztonságos, a közelben található iskola, óvoda, játszótér, bolt is, de ugyanakkor a természet közelsége is adott.Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a gyerekbarát családi ház Vértesacsán, ne habozzon és keressen minket a megadott elérhetőségeinken!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2017
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bánáti András Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 30 619 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bánáti András Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 30 619 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY