Eladó ház Verseg 108 nm
Eladó ház Verseg 108 nm
Eladó ház Verseg 108 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8172897
Feltöltve: 2 napja

Verseg eladó családi ház 3 szobás: 22 millió Ft

22 millió Ft
203 704 Ft/m²
108 m²
Alapterület
1862 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 71 935 Ft
Második évtől
92 968 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csak a Delta Ingatlan kínálatában! Versegen 3 szoba + nappalis, 108 m2-es családi ház, központi fűtéssel, 1682 m2-es telken, közel a központhoz eladó! Jellemzők: - a tégla falazattal épült, nyugati fekvésű ingatlanban 3 szoba, konyha + nappali, fürdő + WC, folyosó, valamint spájz kapott helyet - a 9 m2-es szoba 2 fala belülről szigetelt - fűtésről kombi gázcirkó gondoskodik, de vegyes tüzelésű kazán ill. vízátfolyós kandalló bekötésére is lehetőség van - a fűtőkészülékhez 9 db. radiátor csatlakozik, a folyosót és a konyha + nappalit 2-2 db. fűti - meleg vizet szintén a kombi cirkó szolgáltatja, de alternatívaként kedvezményes tarifával üzemelő villanybojler is beépítésre került - a főépülethez merőlegesen csatlakozó melléképületben kazánházat és garázst találunk, 20 ill.40 m2-es alapterülettel - a kert körbe kerített, méretéből adódóan gazdálkodásra és állattartásra alkalmas, a baromfi ólaknak jelenleg is vannak lakói - öntözés és a baromfi állomány ivóvízzel való ellátása a kazánházban lévő, vezetékes vízzel üzemelő csapról vagy 20 m-es fúrt kútról is történhet - az épület nyeregtetős, hullámpala borítással - a bútorzat igény szerint  maradhat, ez külön alku tárgyát képezi - vezetékes vízellátás, szennyvíz elvezetés, 220 V elektromos áram és gázellátás megoldott - a  teljes elektromos hálózat felújítása és 1x32 A-ra történő bővítése 2021-ben megtörtént - az eladásra kínált családi ház a falu főutcáján, a központtól karnyújtásnyira helyezkedik el - a közelben találunk élelmiszer boltot, dohány boltot, ált. iskolát, gyógyszertárat, postát és buszmegállót is. A falu fiatal lakói számára óvoda és bölcsőde is rendelkezésre áll. Verseg Pest megyei település, Aszód járási központtal. Hatvan városa 20 km-re fekszik, vasúti csomópont és felhajtási lehetőség az M3-as autópályára. A  főváros a 3-as főúton Gödöllőn keresztül, ill. az M3-as autópályán érhető el. Az említett városok közelsége változatos munka, sportolási, pihenési lehetőséget kínál a térségben élők számára. Lehetőség van ingatlan cserére is. Kizárólag Szentlőrinckáta jöhet szóba, közel ilyen vagy kisebb értékű ingatlan esetében. Nem rendelkezik a kiszemelt ingatlan teljes vételárával? Teljes körű bank semleges hitel és CSOK ügyintézésben irodánk segítségére lesz Önnek. A hirdetésben szereplő adatok az Eladó(k)-tól származnak, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk! ELADNÁ INGATLANÁT? HIRDESSE NÁLUNK KEDVEZŐ FELTÉTELEKKEL! - Alacsony sikerdíj - Nagy vevőkör - Teljes körű ügyintézés - 10 év tapasztalat Keressen elérhetőségeimen! Köszönöm.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállókertvilágoskamrateraszmelléképületbútorozatlankandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Suri Ferenc Horváth Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 209 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Suri Ferenc Horváth Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 209 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY