Eladó ház Verseg 122 nm
Eladó ház Verseg 122 nm
Eladó ház Verseg 122 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8157527
Referenciaszám: 661_kri
Frissítve: 3 napja

Verseg eladó családi ház 4 szobás: 57 millió Ft

57 millió Ft
467 213 Ft/m²
122 m²
Alapterület
1729 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 186 378 Ft
Második évtől
240 872 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a Pest vármegyei Versegen egy 122 nm-es, 1927 nm-es telken elhelyezkedő, kívül-belül kiváló állapotú, 4 szobás családi ház. FALUSI CSOK elérhető a településen. Verseg község Budapesttől 45 km-re, Aszódtól 9 km-re helyezkedik el. Az ingatlan 1980-ben épült, beton födémszerkezettel, cseréptető borítással. Tetőtere szigetelt és beépíthető. A nyílászárók hőszigeteltek. A fűtést norvég wifis falipanelek és a csodaszép központi helyen lévő kandalló biztosítja, mely az egész házat befűti. Tereit tekintve : szélfogó előszobára, fedett teraszra, 3 szobára, nappalira, étkezős konyhára , fürdőszobára + WC-re, spejzre tagolódik. A garázs az utcafrontra nyílik. A terasz 2022 évben lett beépítve így növelve a nappali részét sokkal világosabb így minden évszakban élvezhető látható. A ház alatt 30 nm fűtött szuterén/tároló található. 2022-ben történt felújítás: -Új konyhabútor lett beépítve modern gépekkel, - norvég falipanel lett felszerelve -3 szoba lett felújítva, 1 vendégszoba még nem. konyhában, közlekedőben, nappaliban , az előszobában, fürdőszobában kőburkolat a többiben laminált lapok lettek letéve - kamerarendszer lett kiépítve -a nagykapu elektromos, távirányítóval felszerelt, -az udvaron fedett kocsibeálló épült -víztisztító rendszer -dupla kutyakennel( fűthető) A lakosság összetétele kiváló, a szomszédok barátságosak, figyelnek egymásra. A környék teljesen biztonságos, csöndes, a központ 10 perc sétával elérhető. A nagyközség a közintézmények tekintetében jó ellátottsággal rendelkezik. Jó a közlekedés, fővárosunk az M3 autópályán 50 perc alatt elérhető. Ha felkeltettem érdeklődését. és szeretné álmai otthonát megtalálni, a hét bármely napján hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hován Csilla Kerényi Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 50 109 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hován Csilla Kerényi Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 50 109 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY