Eladó ház Veresegyház 280 nm
Eladó ház Veresegyház 280 nm
Eladó ház Veresegyház 280 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8147503
Referenciaszám: HZ053091
Frissítve: 8 napja

Veresegyház eladó családi ház 2 szobás: 165 millió Ft

165 millió Ft
589 286 Ft/m²
280 m²
Alapterület
1110 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 539 515 Ft
Második évtől
697 262 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Veresegyház varázslatos környezete a nyugodt és zöld életre vágyóknak ideális. Itt élni jó döntés azok számára, akik a fővárosi forgatag közelében, de mégis távol annak zajától szeretnének élni. A közelben lévő természetvédelmi területek, a tiszta levegő, és a jól kiépített infrastruktúra mind hozzájárulnak a kiváló életszínvonalhoz. Eladó családi ház tehát nem csak egy lakóhely, hanem egy igazi otthon, ahol a nyüzsgő városi élet után pihenhet és élvezheti a természet közelségét és a csend nyugalmát.A ház 165,000,000 HUF értékű, 2000-ben épült, 260 nm nettó (350 nm összesen), 7 szobás, tégla szerkezetű családi ház a Hegyek kertvárosában, Veresegyházon. Az udvarra néző, jó fényviszonyú ingatlan egy 1,191 nm-es, gyönyörűen parkosított telken helyezkedik el, amely örökzöldeket és veteményest is magába foglal.A közlekedés kiváló: 270 méterre található buszmegállók segítségével gyorsan elérhető a közeli vasútállomás, ahonnan Újpest csak 22 perc. Az M3-as autópálya pedig autóval mindössze 13 perc.Az ingatlant az energiatakarékosság és a hosszú távú kényelem jellemzi: Porotherm 38-as téglából és födémmel épült, 7 cm-es dryvit szigeteléssel, egyedi fa nyílászárókkal. A tetőt 2 éve teljesen felújították, új betoncserepekkel és esővíz és ereszcsatornával. A fűtésért egy kondenzációs kombi kazán felel, radiátoros hőleadással, melyhez egy vegyes tüzelésű öntöttvas kazán is csatlakozik automatikus vezérléssel. A nappaliban hűtő-fűtő klíma biztosítja a komfortot, továbbá a déli fekvésű tetőre telepített napelemes rendszer képes ellátni a ház teljes elektromos igényét, még a fűtésszezonban is.MŰSZAKI ADATOKÉpítés éve:2000Falazat: Porotherm 38Hőszigetelés:7 cm DryvitAlap és födém: BetonNyílászárók:Fa, thermo üvegezésselFűtés: Kondenzációs kombi kazán, amelyhez a pincében található vegyestüzelésű öntöttvas kazán automatikus vezérléssel csatlakozik.Hőleadó: RadiátorVillany:3x16 ATetőfedés:2 éve új betoncserepezést kapottFöldszint 146 m2, emelet 120 m2.A ház három szintből áll: egy 220 nm-es pince rész, amely egy 2-3 autós garázst, műhelyt, több tárolót és kazánházat foglal magában; egy 146 nm-es földszint, ahol egy nagyméretű nappali-étkező teraszkapcsolattal, konyha, három hálószoba, egy kádas és zuhanyzós fürdőszoba, valamint egy vendégmosdó található; és egy 120 nm-es emelet, ami befejezésre vár, de már előkészült egy további nappali teraszkapcsolattal és hálószoba kialakítására, valamint konyha és fürdőszoba opciója is adott.A házat szépen gondozott kert öleli körül. Árnyas diófa és termő cseresznye-, körte-, alma-, valamint barackfa is megtalálható az illatosan virágzó növények mellett. A kert végében konyhakertet találunk, ahonnan a saját termesztésű zöldségek, zamatos eper és szeder frissen kerülhet asztalunkra.Jöjjön el és tegyen egy ajánlatott.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Erkély:
32 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szovák Ferenc László Duna House - Szent István tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 184 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szovák Ferenc László Duna House - Szent István tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 184 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY