Eladó ház Vép 78 nm
Eladó ház Vép 78 nm
Eladó ház Vép 78 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8168060
Referenciaszám: HZ060696
Frissítve: ma

Vép eladó családi ház 3 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
255 128 Ft/m²
78 m²
Alapterület
1288 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szombathelytől 5km távolságra Vépen eladó egy befejezés előtt álló családiház! Az épület jelenleg 78 nm-es , de a tervezett bővítéssel 114 nm-es lenne a lakótér. A jelenlegi tulajdonosok a felújítást elkezdték , az aljzatbetonozás részben készen van, a nyílászárókat cserélték.Az épületet körbe injektálták víz szigetelő anyaggal. A csatornát az utcáig kicserélték , a víz kiállásokat a vizes helyiségekben kiépítették.A felújítás befejezése már az új tulajdonosra vár.   A korábban megvásárolt építőanyagok ; szigeteléshez XPS lapok, faanyag , ytong tégla, pincefalazó , beltéri ajtók...a vételár részét képezik.A régi épület  utcafronti része 3  külön bejáratú szobából áll , valamint közlekedőből és egy előszobából nyíló fürdőből.Az L alakú épület udvari részén kerülne kialakításra a konyha és a kamra. Ez a két szárny közé tervezték a bejárati közlekedőt , vendég WC-t és a tágas nappaliA kert 1288 nm-es. A közművek a gáz kivételével az ingatlanban vannak. A gázcsonk a telekhatáron van , de visszaköthető. További információ és megtekintés miatt hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Beretzky Anna Duna House - Szombathely, Kiskar utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 223 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Beretzky Anna Duna House - Szombathely, Kiskar utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 223 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY