Eladó ház Velence 345 nm
Eladó ház Velence 345 nm
Eladó ház Velence 345 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8166891
Referenciaszám: HZ036771
Frissítve: 3 napja

Velence eladó családi ház 6 szobás: 345 millió Ft

345 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
345 m²
Alapterület
1239 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 128 078 Ft
Második évtől
1 457 912 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy csodálatos, 345 millió forintos értékű, nettó 345 m²-es, téglaépítésű ingatlan Velencén, Bence hegyen, mely 1 239 m²-es telken helyezkedik el. Egyedülálló panorámát nyújtó, napfényes otthon, mely 7 szobával, 3 felújított fürdőszobával, terasszal, erkéllyel, pincével és tárolóval büszkélkedhet. A kényelmet gáz- és elektromos fűtés, valamint házközponti és megújuló energiaforrások biztosítják, beleértve a napelemeket is. A háromszintes ingatlanhoz tartozik elektromos autótöltési lehetőség, elektromos redőnyök és klíma is, ami még vonzóbbá teszi az ingatlant.Velence egyre népszerűbb település, köszönhetően a nyugodt környezetnek, gyönyörű tájnak és a Velencei-tó közelében való elhelyezkedésének. Ideális helyszín azok számára, akik a városi forgatag közelében, mégis nyugodt, természetközeli környezetben szeretnék élvezni otthonuk nyújtotta kényelmet. Az infrastruktúra fejlett, így mindennapi szükségleteinek könnyen eleget tehet, miközben a környékbeli turisztikai és szabadidős lehetőségek számos kikapcsolódást kínálnak minden korosztálynak. Fedezze fel Velence varázslatos világát, és élje át Ön is ezt a páratlan életérzést!Az épület nem csupán a funkcionalitást és kényelmet helyezi előtérbe, hanem a stílust és eleganciát is. A tulajdonos készségesen hozzájárul 5 millió forint értékben a konyha kialakításához, lehetővé téve a vevők számára, hogy személyes ízlésük szerint alakíthassák azt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zalai Mónika Duna House - Hidegkút Az iroda összes hirdetése
+36 30 757 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zalai Mónika Duna House - Hidegkút Az iroda összes hirdetése
+36 30 757 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY