Eladó ház Velence, Orgona utca 39 90 nm
Eladó ház Velence, Orgona utca 39 90 nm
Eladó ház Velence, Orgona utca 39 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8121813
Feltöltve: 1 hónapja

Velence eladó családi ház 2+2 fél szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
554 444 Ft/m²
90 m²
Alapterület
335 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Velencén, Velence fürdőn, egy felújítandó 92m2-es családi ház, 335m2-es ősfás telken, két autónak fedett beállóval, kompletten bútorozva, 102 lépésre a Velencei-tótól. A ház a 80-as években épült, a felső szinttel később lett kibővítve, tégla falazatú, Heraklith-tal szigetelt, radiátoros fűtést, és a melegvizet fali kombinált kazán biztosítja. A felső szint külön szigetelve a palatető alatt. Riasztóval felszerelt. A nagy teraszról belépve az ingatlanba, egy előszobán át eljutunk a nappaliba, ahonnan két szoba, egy fürdőszoba, egy gardrób/spejz, illetve egy kis konyha nyílik. A nappaliból fa lépcsőkön át jutunk fel a felső szintre, melyben egy tágas, egylégterű közös helyiség található, amiből egy fürdőszoba és egy különálló wc nyílik. Ebből könnyen kialakítható két félszoba, egy nappalival, aminek már csak a képzelet szab határt. A felső szinthez továbbá egy 8m2-es terasz tartozik, mely panorámát nyújt a Velencei tóra, és a Bence-hegyre. A kertben szalonnasütő, és egy kis faház található a kerti szerszámoknak. Második utca a tótól, így a nyaralók hada elkerüli, nyugodt élet biztosított a nagy fák adta árnyékos teraszon. A vasútállomás 5 perc sétára található, az üzletek, orvosi rendelő, 1km-en belül helyezkednek el. Megtekintés lehetősége, telefonon előre egyeztetett időpontban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Erkély:
8 m²
Terasz:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállókertpanorámakamragardróberkélyteraszmelléképületkábeltévébútorozottbeépített konyhabútorvízóráshőszigeteltriasztóparkettásbiztonsági ajtórácsszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Csizmazia Gábor
+36 30 205 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Csizmazia Gábor
+36 30 205 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY