Eladó ház Velence 165 nm
Eladó ház Velence 165 nm
Eladó ház Velence 165 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7911227
Referenciaszám: H476749
Frissítve: 1 napja

Velence eladó családi ház 6 szobás: 139 millió Ft

139 millió Ft
842 424 Ft/m²
165 m²
Alapterület
1081 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 454 501 Ft
Második évtől
587 391 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Velence Újtelepen, NAGY FEDETT TERASZOS családi ház, garázzsal, lakható melléképülettel, KÉT GENERÁCIÓNAK vagy SZOLGÁLTATÁSRA is alkalmas kialakítással eladó. A FŐÉPÜLET 90 m2, nagy nappali-étkezővel, közlekedőből különnyíló két szobával. kamrával, fürdőszobával, vendég WC kialakítással épült 1986-ban. 30-as tégla falazattal, vasbeton gerendás födémmel, cserepes lemez héjazattal rendelkezik. Terasz alatt kívülről lejárható pince van. Szoba és nappali hűtő-fűtő klímákkal van felszerelve. A fő fűtés/hűtés mód MEGÚJJULÓ ENERGIÁVAL, FŰTÉS OPTIMALIZÁLT klímával történik, mert mióta 10KW-os napelemrendszert felszereltették, az éves szinten a villamos fogyasztás költsége nullára jön ki. A fűtést gáz cirkó kazánnal is működik. A kerti locsolás fúrt kútról van megoldva. A MELLÉKÉPÜLET 54m2, szerkezete azonos a főépületével. Ide kerültek fel a napelemek. Nagy fedett terasz, 2 szoba, konyha-étkező, fürdőszoba épült egyidőben a főépülettel. Klímás hűtő-fűtő rendszere itt is kifejezetten gazdaságos. környezet Velence kedvelt, csendes családi házas övezete. Bevásárlási lehetőség autóval 5 percre vannak a közeli Velence Korzóban . megközelíthetőség Az ingatlan a 7-es főút csak 2 percre van, sztráda 8 perc alatt elérhető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
1986
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Körmendi Péter Otthon Centrum - Székesfehérvár - Piac tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Körmendi Péter Otthon Centrum - Székesfehérvár - Piac tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY