Eladó ház Vaskút 150 nm
Eladó ház Vaskút 150 nm
Eladó ház Vaskút 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8161290
Referenciaszám: HZ064748
Feltöltve: 9 napja

Vaskút eladó családi ház 4 szobás: 8 millió Ft

8 millió Ft
53 333 Ft/m²
150 m²
Alapterület
763 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 26 158 Ft
Második évtől
33 807 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vaskúton eladó 150 nm-es családiház 763 nm-es telekkel. Az ingatlant már egy ideje nem lakják, jelentősen felújításra szorul. Kihasználatlanság miatt válna meg tőle a tulajdonos. Vegyes falazata beton alapra épült, a tetőn hódfarkú cserép és szalagcserép található. Fűtése vízteres kandallóval történik szénacél csövekkel, és új radiátorokkal lehetőség van központi fűtésre (gáz) és fatüzelésre is. A fürdőszobában a víz és szennyvíz ki van cserélve ezek az újítások a legfrissebbek a házon. Az ingatlan teljesen közművesített. Két főbejárata van a háznak, jelenleg a hátsóbejárat van használatban. Ha onnan belépünk egy tágas hosszabb folyóson találjuk magunkat, balkéz felől egy külön wc, jobbkéz felől 3 szoba közelíthető meg, srégen szemben pedig egy étkezőszerű helyiség van amiből még négy helyiség nyílik. A pincelejáró, a fürdőszoba, egy kamra, és egy kisebb konyharész. A konyhából beléphetünk egy szobába, ami külön esik a többitől, ebből a szobából kitudunk lépni az udvarra.  A leendő tulajdonosra van bízva, hogyan szeretné majd újra gondolni a ház elosztását. A telken található még egy fedett garázs, fatároló, melléképület, és gyümölcsfák.A közelben posta, Spar, étterem, bankautomata, gyógyszertár, zöldséges-gyümölcsös, gazdabolt. CSOK-ra alkalmas. Pénzügyi osztályunk segít abban, hogyan teremtse meg új otthonát. Ha felkeltette az érdeklődését keressen bátran! Szívesen megmutatom!Egyéb kérdés esetén állok rendelkezésre!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mester Dorina Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 20 427 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mester Dorina Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 20 427 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY