Eladó ház Vasboldogasszony 109 nm
Eladó ház Vasboldogasszony 109 nm
Eladó ház Vasboldogasszony 109 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8169284
Referenciaszám: H487561
Frissítve: 8 napja

Vasboldogasszony eladó családi ház 5 szobás: 36 millió Ft

36 millió Ft
330 275 Ft/m²
109 m²
Alapterület
2615 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
VASBOLDOGASSZONY TELEPÜLÉSEN CSALÁDI HÁZ VÁRJA ÚJ TULAJDONOSÁT! Vasboldogasszony falu Zala megye Északi részén, a vasi megyehatárhoz közel, a Sárvíz patak völgyének keleti felén terül el. Szomszédos falvak Nyugatról Egervár, Északról Gősfa, Délről Zalaszentlőrinc. Keletről a völgyet lezáró dombvonulat határolja. A környéket jelentős részben erdő, rét és szőlőhegyek veszik körül. Óvodai nevelésről, iskolai oktatásról Egervár, Lakhegy, Vasboldogasszony, Kispáli, Nagypáli községek gondoskodnak. Egészségügyi ellátást a faluházban kiépített rendelőben háziorvos biztosítja, illetve a szomszédos Egerváron. Személyvonat közlekedik Szombathely-Zalaegerszeg között Egervár-Vasboldogasszony állomás érintésével. Menetrend szerinti buszközlekedés is gyakorinak mondható a közeli nagyobb városokba (Zalaegerszeg 13 km). Az eladásra kínált ingatlan főbb jellemzői: -téglaépítés -közel 110 nm lakótér, 80 nm pince (utcafronti szobák alatt nincs), 12 nm-es terasz, melléképületek, garázs -2615 nm-es sík, részben körbekerített terület (gazdálkodni, konyhakertet kialakítani, kertészkedni tökéletes) -teljes közművekkel ellátva -fűtése gázkonvektor, cserépkályha (igény esetén központi fűtéshez is lehetőség van, megvannak a radiátorok és a kazán, ez megegyezés tárgyát képezi) -2020-ban teljes körű víz-villanyvezetékek cseréje, illetve a két nagyobb szoba szigetelése megtörtént -2023-ban a födém kőzetgyapot szigetelést kapott, palatető -konyha és a nagyobb szobák gipszkartonos álmennyezettel ellátott -szobák, belső terek világosak, tágasak -jogviszonyok rendezettek -barátságos, kedves szomszédok Amennyiben a képek alapján elnyerte tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1969
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pölhösné Csilla Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pölhösné Csilla Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY