Eladó ház Várpalota 182 nm
Eladó ház Várpalota 182 nm
Eladó ház Várpalota 182 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8046183
Referenciaszám: HZ039594
Frissítve: 3 napja

Várpalota eladó családi ház 5 szobás: 90 millió Ft

90 millió Ft
494 500 Ft/m²
182 m²
Alapterület
835 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 294 278 Ft
Második évtől
380 321 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Várpalotán!***KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!***Álmai otthona várja Önt Várpalota egyik legszebb, csendes kertvárosi részén. Ez a gyönyörű ingatlan ideális választás minden olyan család számára, akik nyugodt, harmonikus környezetben szeretnének élni.Elhelyezkedés: A ház csendes, családias környezetben található, ahol a nyugalom és a természet közelsége adja meg az ideális életvitelt. Várpalota városközpontja könnyen elérhető, de mégis távol a város zajától.Tulajdonságok: Az ingatlan 186 m2 alapterülettel rendelkezik, melyet egy 835 m2-es telek szépen körbeölel. A 2001-ben épült ház modern, világos terekkel rendelkezik, melyek kellemes otthonosságot árasztanak.Földszint: Az előszobából nyílik a tágas amerikai konyhás étkező, mely a család és barátok találkozóhelyévé válik. Ezen a szinten található még egy hálószoba, valamint egy fürdőszoba és két tároló is.Emelet: Három hálószoba a felső szinten kapott helyet, melyek mindegyike kényelmet és nyugalmat biztosít. Ezen a szinten továbbá egy fürdőszoba és egy praktikus mosókonyha is található. Az emeleti részen közel 10 m2-es tároló is kialakításra került.Extrák: Az ingatlanhoz tartozik egy kazánház és egy gépkocsibeálló is. A ház klímával felszerelt, és a fűtést házközponti rendszer biztosítja, így rendkívül kedvező rezsiköltsége van.Ne habozzon, élje át az otthon melegségét és kényelmét ebben a varázslatos ingatlanban! Ha szeretne többet megtudni, vagy szeretne személyesen is megtekinteni, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
2001
Erkély:
26,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csukás Veronika Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 30 342 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csukás Veronika Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 30 342 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY