Eladó ház Vaja 180 nm
Eladó ház Vaja 180 nm
Eladó ház Vaja 180 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8126826
Frissítve: 2 napja

Vaja eladó családi ház 5 szobás: 60 millió Ft

60 millió Ft
333 333 Ft/m²
180 m²
Alapterület
2172 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Vaja frekventált mégis csendes övezetében egy felújított családi házat, parkosított udvarral, hatalmas telekkel. Igény esetén ez a telek osztható. A ház 1994-ben épült, azóta teljes felújításon esett át. Beleértve a tetőszerkezetet. A ház fűtésérélől gáz-cirkó kazán, faelgázosító kazán, cserépkályha valamint 2 hűtő-fűtő klíma gondoskodik. A ház teljes területe alatt 3 részre osztott pince helység található, ebből egyik elektromos kapuval ellátott, burkolt garázs, középső része szintén hidegburkolattal ellátott helység, itt található a melegvízézért felelős gáz bojler, továbbá a napkollektor melegvizét tároló tartály. A középső helységben megtalálható még a központi víztisztító is. A harmadik helységben pedig a gáz-cirkó kazán, a faelgázosító kazán valamint a 2 db egyenként 500 literes puffer tartály, amelyek gondoskodnak az állandó melegről. A pincéből kilépve a belső udvaron találjuk magunkat, ahol egy térköves alsó terasz fogad minket, innen egy lépcső vezet fel a 2. teraszhoz (hidegburkolattal ellátott) ahol szintén be lehet jutni az ingatlanba. A földszinten megtalálható egy étkező, konyha, spájz, fürdőszoba (zuhanyzó+fürdőkád) különálló wc-vel, 1 szoba valamint egy ékes cserépkályhával ellátott 30 m2 méretű nappali. Az emeletre fellépve találkozhatunk a 2. nappalival ( szintén 30m2) Ebből ágazik 2 nagy méretű erkéllyel ellátott szoba (egyikből tovább haladva eljuthatunk egy rejtett gardróbba) továbbá az emeleten található zuhanyzóval ellátott fürdőszoba+wc. A ház teljes területe riasztórendszerrel valamint kamarendszerrel biztosított.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázskertkertkapcsolatoscsendesvilágospanorámabelsőkertamerikai konyhaétkezőkamragardróberkélyteraszpinceműhelymosókonyhaparabolaantennainternettelefonbeépített szekrényalacsony közös költségvízóráshőszigeteltriasztóklímakandallóredőnyszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Varga Istvánné
+36 30 483 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Varga Istvánné
+36 30 483 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY