Eladó ház Uszód 126 nm
Eladó ház Uszód 126 nm
Eladó ház Uszód 126 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8143753
Referenciaszám: M280922
Frissítve: 1 napja

Uszód eladó családi ház 3+1 fél szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
277 778 Ft/m²
126 m²
Alapterület
1178 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 114 443 Ft
Második évtől
147 904 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun vármegye USZÓD településen egy álom ház eladó. Az ingatlan teljes felújításon átesett. Egy tisztasági festés után azonnal költözhető! ( de akár festés nélkül is) A házba két bejáraton keresztül is bejuthatunk. Ha a hatalmas fedett terasz felől érkezünk akkor egy tágas előszobába érkezünk, ahonnan a beépített gangon keresztül tudjuk a helységeket megközelíteni. Balra egy hatalmas fürdőszoba található, melyben a járólap alatt megy a padlófűtés a kellemes hőérzett végett. Mellette található egy félszoba, mely ideális lehet gyerekszobának vagy dolgozónak. Mellette található a ,,pince,, lejáró mely teljesen ki lett alakítva egy társalgó/bulizó helységnek. Utána következik a konyha és az étkező, melyből nyílik egy kamra is! A teljes konyha marad az új tulajdonosnak. A következő pedig a szülői hálószoba. Ezek után érkezünk meg a nappaliba és az onnan nyíló hálószobába. Az egész házban kialakításra került a hőcserélős fűtés, melyhez még klíma is tartozik. A kertben több szerszámos és állattartásra alkalmas épület van. Az autók biztonságáról dupla fém garázs gondoskodik. USZÓD a vármegye nyugati szélén, a Duna bal partján fekszik, Kalocsától északnyugatra, Dunaszentbenedek és Foktő között. Külterületei messze elnyúlnak kelet felé, így abban az irányban határos Dunapatajjal, Géderlakkal és Szakmárral is. Megközelítése A településen, annak főutcájaként a Dunapataj-Kalocsa közt húzódó 5106-os út húzódik végig, így ez a legfontosabb közúti elérési útvonala. Külterületeit érinti az 51-es főút és az 5122-es út is, egykori hajókikötőjéhez pedig az 51 349-es számú mellékút vezet. Ingatlanközvetítés és hitelmegoldások egy helyen, az OTP Bank szakmai hátterével, gyorsított és ingyenes ügyintézéssel! További információért és megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosvilágosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilaj Zoltán Kiskőrös Petőfi tér 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 334 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilaj Zoltán Kiskőrös Petőfi tér 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 334 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY