Eladó ház Üllő 93 nm
Eladó ház Üllő 93 nm
Eladó ház Üllő 93 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8135685
Referenciaszám: HZ093047
Frissítve: 1 napja

Üllő eladó családi ház 4 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
855 735 Ft/m²
93 m²
Alapterület
328 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 261 256 Ft
Második évtől
337 644 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Üllő központjához közel, csendes utcában vált eladóvá egy 328 nm nagyságú, körbekerített, összközműves telken lévő 93,37 nm alapterületű, újépítésű családi házA tégla építésű épület 15 cm-es külső szigeteléssel, valamint hőszigetelt, műanyag nyílászárókkal kerül megvalósításra.Belső kialakítását tekintve 3 szoba, nappali, konyha + étkező, kamra, 2 illemhelyiséggel ellátott fürdőszoba és gardrób.Az otthon kellemes hőérzetéről a H-tarifával ellátott hőszivattyú gondoskodik.Az épülethez tartozik egy fedett kocsibeálló és egy kerti tároló.Az ingatlan per- és tehermentes.  Az ár kulcsrakész állapotra értendő.Az átadás várható időpontja: 2024. december.Az ingatlan képei referencia képek a megépült családi házról.Az ingatlan adottságai lehetővé teszik a CSOK Plusz kamattámogatott hitel igénybevételét is.Amennyiben ajánlatom megfelelne az elvárásainak, de nem rendelkezik a kiválasztott ingatlan vételárával, a Credipass hitelügyintéző munkatársai díjmentesen biztosítják a legkedvezőbb, személyre szabott hitelkonstrukciót a kedves vevő számára.Keressen bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Tamás Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 380 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Tamás Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 380 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY