Eladó ház Üllő 129 nm
Eladó ház Üllő 129 nm
Eladó ház Üllő 129 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7863667
Feltöltve: 9 hónapja

Üllő eladó családi ház 4 szobás: 69,8 millió Ft

69,8 millió Ft
541 085 Ft/m²
129 m²
Alapterület
430 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 228 231 Ft
Második évtől
294 963 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Üllőn az M4-eshez közel eladó egy 129 nm tégla építésű, szigetelt családi ház, amely 80-as években B38-as téglából épült, azóta folyamatosan karbantartott. A földszinten található nagy terasz, előtér, étkező, konyha, kamra, nagy nappali és hálószoba, fürdőszoba (káddal) és külön wc. Az emeltre szép lépcsőn jutunk fel, aminél tolóajtó van, így az emelt zárható. Nappali, két szoba és wc-s zuhanykabinos fürdőszoba van és erkély. a két szobához külön-külön tároló helyiség tartozik. Az emeleten 2 hűtő-fűtő klíma van felszerelve. Mind a földszinten, mind az emeleten nagy ablakok vannak, emiatt az egész ház szép világos. Műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálókkal ellátottak. Tágas világos szobák jellemzők. Mindegyik szoba külön nyíló. a ház biztonságáról riasztó gondoskodik. A fűtésről kazán és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a meleg vizet a legújabb Ariston hőszivattyús bojler biztosítja. A házhoz tartozik egy tároló és egy barkács helyiség. Kocsinkat garázsban lehet tárolni. A kert nem túl nagy, viszont könnyen karbantartható, szép, rendezett, pázsitos és növényekkel beültetett. Locsolásához gyűrűs kút van. a házat ajánlom több gyermekes családnak, több generáció együtt éléshez vagy annak aki egy szép világos, tágas szobákkal rendelkező, kényelmes házban szeretne élni. Kérésre fényképet küldök.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornaduplakomfortosbútorozatlanklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kármán Erika
+36 30 960 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kármán Erika
+36 30 960 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY