Eladó ház Újudvar 212 nm
Eladó ház Újudvar 212 nm
Eladó ház Újudvar 212 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7929167
Feltöltve: 6 hónapja

Újudvar eladó családi ház 3 szobás: 109,9 millió Ft

109,9 millió Ft
518 396 Ft/m²
212 m²
Alapterület
1200 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 359 350 Ft
Második évtől
464 419 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Újudvaron a Herkules utcában egy 212 m2 hasznos alapterületű szinteltolásos családi ház. Az ingatlan alapja csömöszölt beton sávalap, mely a terep lejtése miatt lépcsőzött, s nyugati irányban lejt. Fa falszerkezettel és födémszerkezettel, fa tetőszerkezettel és bitumenes zsindelyfedéssel készült, kontyolt nyeregtetős épület. Kifejezetten ajánlom azoknak, akik nem szeretnének túl nagy telket gondozni, de szükségük van a zöld területre, illetve azoknak, akik szeretik a kényelmes és világos tereket, amelyeket köszönhetünk a ház tájolásának és nyílászáróinak is. A nappali + 3 szobás ingatlan egy 1200 m2-es telken helyezkedik el. Magába foglalja a garázst is. A családi ház elosztása praktikus, ideális a családi idill hétköznapjainak megéléséhez. Ha szívesen gondoz kiskertet, itt elengedheti fantáziáját. A családi házba belépve egy szélfogón találjuk magunkat. Az ingatlan összesen 212 m2, ahol megtalálható a nappali, 3 hálószoba, konyha, étkező, és a fürdőszoba külön WC-vel. A mosókonyha, kamra és a garázs szintén az épület része. Fűtését egy cirkós gázkazán biztosítja. Vízlágyító berendezés beépítésre került. Újudvar kiváló választás lehet a családi házat keresők számára, hisz alig 10 perc alatt elérhető Nagykanizsa, ahol a főbb infrastrukturális szolgáltatások megtalálhatók. A községben megtalálhatóak az oktatási intézmények, vegyesbolt és a posta. Az M7-es autópálya nem messze van a falutól, amely összeköttetést biztosít Budapest, a Balaton és a környező országok között. Amennyiben felkeltette az ingatlan az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (héra)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízösszkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 271 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 271 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY