Eladó ház Újszász 83 nm
Eladó ház Újszász 83 nm
Eladó ház Újszász 83 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8161751
Referenciaszám: H487197
Frissítve: 1 napja

Újszász eladó családi ház 3 szobás: 27,5 millió Ft

27,5 millió Ft
331 325 Ft/m²
83 m²
Alapterület
1281 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 89 919 Ft
Második évtől
116 210 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Újszász csendes zöld övezeti részén ,kereskedelmi tevékenységre is alkalmas családi ház eladó! Az ingatlan főbb jellemzői: - 83-m2-es tégla építésű az 1970-es években épült -3 külön nyíló szoba - laminált parkettás - konyha -étkező - fürdőszoba - kamra -fűtése konvektoros, illetve kandalló - meleg vízről villanybojler gondoskodik -3x32 amper Az ingatlanhoz tartozik még egy szintés tégla építésű alsó épület ami 54-m2 , illetve az udvarban található egy kereskedelmi tevékenységre használható és engedélyekkel rendelkező (élelmiszeripari HACCP-vel) Raktára-üzem műhely ,szociális helyiségekkel és saját parkolóval. Az épületek nagysága 320m2. Magánszemélynek telephelyként engedélyeztetve, Az ingatlan és a hozzá tartozó telephely magában foglalja a hirdetési árat! Irodánkban bankfüggetlen hitel-közvetítéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére! Csok plusz / Falusi csok és Babaváró hitel is elérhető! A hirdetésben szereplő információkat a megbízótól kaptuk, irodánk azokért felelősséget nem vállal! Keressen bizalommal, nézzük meg együtt! Újszász,családi ház,3 szoba Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Andrea Otthon Centrum - Abony Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Andrea Otthon Centrum - Abony Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY