Eladó ház Újszász 75 nm
Eladó ház Újszász 75 nm
Eladó ház Újszász 75 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8151459
Referenciaszám: M280745-4673847
Frissítve: 1 napja

Újszász eladó családi ház 2+1 fél szobás: 14,5 millió Ft

14,5 millió Ft
193 333 Ft/m²
75 m²
Alapterület
480 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 47 412 Ft
Második évtől
61 275 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jász-Nagykun- Szolnok megye Újszász kisvárosban központi helyen, a település csendes, nyugodt részén eladásra kínálunk egy 75 nm-es, 1+1 félszobás, komfortos, átalakított parasztházat. A z ingatlan kellemes környezetben, kimondottan jó környéken található. Hangulatos, napos, déli fekvésű zárt verandán keresztül juthatunk be az ingatlanba . A helyiséget nagy üveg ablakok teszik világossá, télen-nyáron kellemes pihenési lehetőséget biztosítva a ház lakóinak. A házban egy nagy szoba és egy fél szoba található, de további fél szoba kialakítására is van lehetőség, a konyha melletti nagy kamra alkalmas lehet erre. A fürdőszoba, közlekedő, konyha 2000-ben felújításon esett át, a járólapok és csempék nem újak, de jó állapotúak. A meleg vizet gáz bojler biztosítja, az otthon melegét gáz konvektorok szolgáltatják. Működő kéményekkel is rendelkezik az ingatlan, kandallóval vagy kályhával is lehet fűteni. A nyílászárók egy részét kicserélték. Á főépület folytatásaként egy nyári konyha is kialakításra került. Az udvar és a konyhakert kicsi, de gondozott. A zárt kocsibeálló a másik utcáról közelíthető meg, mivel a telek két utcára nyílik. Az ingatlan további gazdasági épületekkel, műhellyel rendelkezik melyben ipari áram is bevezetésre került. A ház alkalmas lehet több gyermekes család otthonának . Minden fontos intézmény pár perc sétával elérhető. Óvoda, iskola, bevásárlóközpontok, könyvtár, okmányiroda, önkormányzat. A település infrastruktúrája nagyon jó. Szociális és közigazgatási intézmények segítik a helyi és kistérségi lakosság mindennapi életét. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1958
Energetikai besorolás:
I
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czinegéné Deák Judit Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 266 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czinegéné Deák Judit Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 266 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY