Eladó ház Újszász 75 nm
Eladó ház Újszász 75 nm
Eladó ház Újszász 75 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8142422
Referenciaszám: M280746
Feltöltve: 27 napja

Újszász eladó családi ház 2 szobás: 18,9 millió Ft

18,9 millió Ft
252 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
577 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jász-Nagykun- Szolnok vármegye Újszász kisváros központhoz közeli részén megvételre kínálunk egy 75 nm-es, 2 szobás, amerikai konyhás, tégla falazatú családi házat. Az ingatlan 577 nm telken 1975 -ben épült. A ház kívül átlagos állapotú, belül részben felújították . A két szobát laminált parkettával burkolták, a közlekedőt és az amerikai konyhás nappalit nagy méretű, jó minőségű járólappal fedték le. A fürdőszobát , WC -t még nem újították fel . Amerikai konyhát alakítottak ki amelyben új konyhaszekrényt építettek be. Az otthon melegét vegyes tüzelésű kazánról központi fűtés rendszer biztosítja, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Gázkazán is van, de jelenleg nincs gázóra. A nagy, világos amerikai konyha ablaka az udvarra néz. A nyílászárók eredetiek, de jó állapotban vannak, a redőnyök is jók. Az udvar és kert kicsi de két utcáról lehet bejárni. Korábban a telek két helyrajzi számon szerepelt és lakható kis ház is van rajta ami akár újra szétválasztható és eladható külön ingatlanként, ez a kis épület ki is adható, plusz jövedelem forrás is lehet. Zárt garázst is építettek ahová a másik utcáról lehet beállni. Központban helyezkedik el, óvoda, iskola, éttermek, bevásárló központ pár perc sétával elérhető. Elsősorban készpénzes vásárlóknak ajánljuk. A település infrastruktúrája nagyon jó, a 4-es és 32-es főút között helyezkedik el, Szolnok és Budapest vasúton és közúton gyorsan megközelíthető. Szociális és közigazgatási intézmények segítik a helyi és kistérségi lakosság mindennapi életét. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióit ajánljuk, többek közt babaváró hitel , amely ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tűri Zsuzsanna Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 350 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tűri Zsuzsanna Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 350 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY