Eladó ház Újszász 180 nm
Eladó ház Újszász 180 nm
Eladó ház Újszász 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7778566
Referenciaszám: 697200112
Frissítve: 2 hónapja

Újszász eladó családi ház 2+2 fél szobás: 39,7 millió Ft

39,7 millió Ft
220 556 Ft/m²
180 m²
Alapterület
880 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 220 Ft
Második évtől
157 241 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Újszászon eladásra kínálunk egy felújított két szintes családi házat, amely központi elhelyezkedésű. Kíváló helyen, gyalog pár percre az üzletek, bölcsöde, óvoda, iskolák és egyéb szolgáltatások megtalálhatóak. Az ingatlan 1984-ben épült, tégla épület, 800 m2-es telekkel. Felújításkor a vezetékek, és burkolatok újultak meg, minden helyiségben. A közlekedő, konyha, és fürdőszobákban kőburkolat,a szobák laminált illetve parketta. Szigetelés: Hő-stopp homlokzati szigetelés. Elektromos hálózat: 380 Volt, ipari áram. Az ingatlan két szintes, duplán összkomfortos. Elosztása: alsó szinten, közlekedőből nyíló - Tágas nappali-hálószoba, - fürdőszoba, WC - konyha-ebédlő, - kamra. Felső szint: közlekedőből nyíló külön bejáratú szobák, - fürdőszoba, WC. Az ingatlan 4 szobás. Fütése:kondenzációs kombi gázkazán illetve vegyestüzelésű kazán, ezenkívűl hűtő fűtő klíma. Az udvarban garázs, alatta pince van kialakítva, valamint melléképület, tároló helyiség és kisebb ól. A udvar hangulatát a kerti kiülőke adja meg a sok szép virág között. Tehermentes! Irodánk Hitel-tanácsadást illetve ügyintézést tud biztosítani ügyfeleik számára! Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaipari áramduplakomfortosgarázsbútorozottvízórásklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Andrea Árkadia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 292 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Andrea Árkadia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 292 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY