Eladó ház Tüskevár 50 nm
Eladó ház Tüskevár 50 nm
Eladó ház Tüskevár 50 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8131787
Referenciaszám: H485686
Frissítve: 3 napja

Tüskevár eladó családi ház 1 szobás: 17,4 millió Ft

17,4 millió Ft
348 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
730 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 56 894 Ft
Második évtől
73 529 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tüskeváron eladó családi ház. Tüskevár, a 8-as fő út közelében elhelyezkedő kis település, egyre népszerűbb a vásárlók körében, és most Ön is részese lehet ennek a trendnek! Megvételre kínálunk egy 50nm-es családi házat, amely minden igényt kielégít. Az ingatlan központi fekvésű, mindössze 20 percre Ajkától és Borgáta fürdőtől, 40 percre Veszprémtől, valamint 49 percre Körmendtől. Tüskevár így nemcsak a helyi kényelmet, hanem a környező városok és fürdők közelségét is biztosítja. A híres Somlói borvidék is csupán 5,5 km-re található! Ez az 1 szobás ház rendkívül jó elosztású, és az igényesen kialakított konyha-étkező biztosítja a kényelmes mindennapokat. A különnyíló fürdőszoba is a praktikusság jegyében készült. A lakóterület 50nm, azonban a 730 nm-es telek további bővítési lehetőségeket is kínál. Az ingatlan fűtéséről egy jó állapotú fa tüzelésű kályha gondoskodik. Az új belső villanyhálózat (1 fázis + éjszakai áram) biztonságot és energiatakarékosságot nyújt. Ne hagyja ki ezt a kiváló ajánlatot, amely ideális családi otthon vagy akár befektetési lehetőség is lehet! További információért vagy a megtekintés megszervezéséhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Irodánk megbízható ügyvédi háttérrel, hitel-, babaváró-, CSOK-ügyintézéssel, biztosítással és energetikai tanúsítvánnyal segíti ügyfeleit. Keressen minket, és tegye meg az első lépést új otthona felé! Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, legyen Ön az első, aki megtekinti!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Attila Otthon Centrum - Ajka Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Attila Otthon Centrum - Ajka Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY