Eladó ház Tótvázsony 97 nm
Eladó ház Tótvázsony 97 nm
Eladó ház Tótvázsony 97 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8141460
Referenciaszám: 43859
Frissítve: 1 napja

Tótvázsony eladó családi ház 4 szobás: 78 millió Ft

78 millió Ft
804 124 Ft/m²
97 m²
Alapterület
488 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 255 044 Ft
Második évtől
329 615 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CasaNetWork Veszprém eladásra kínálja a 2292-es számú új építésű tótvázsonyi családi házát! A Veszprémtől 15 kilométerre található település új városrészében kerül kivitelezésre a 3 hálószobás családi ház. A két különálló háznak nincs közös fala, kocsibeállókkal csatlakoznak egymáshoz. Az épület az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik: - hőszivattyús fűtés - LEIER 30 N+F falazat, a homlokzaton 15 cm vtg DRYVIT EPS 80 hőszigetelő rendszerrel - Műanyag nyílászárók, fehér színben, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel, (U=0,9 W/m2K). - TERRÁN típusú betoncserép - WC és fürdő külön helyiségben - dél-nyugati tájolású nappali és konyha - kb. 488 négyzetméteres saját lekeríthető telekrész, amely a saroktelek adottságból kifolyólag kompromisszum mentes, saját bejárattal rendelkezik - A nappalihoz kapcsolódóan 17,32 m² alapterületű pihenőterasz is kialakításra került. A képek a jelenlegi készültségi állapotot tükrözik. A belső burkolatok választhatóak! Az ingatlan kulcsrakész állapotú várható átadása: 2024. december Amennyiben a 2292-es számú ház vagy bármely, a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon! Vásárolna,de nincsen rá keret? Kollégám díjmentes és banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére! CasaNetWork -  A civilizált ingatlanértékesítés artériája!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maros Gergely CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 283 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maros Gergely CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 283 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY