Eladó ház Törökbálint 207 nm
Eladó ház Törökbálint 207 nm
Eladó ház Törökbálint 207 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8145837
Referenciaszám: HZ082068-4669308
Frissítve: ma

Törökbálint eladó családi ház 7 szobás: 199 millió Ft

199 millió Ft
961 353 Ft/m²
207 m²
Alapterület
1108 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 650 688 Ft
Második évtől
840 940 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Törökbálinton, egy 5 hálószobás, egy szintes családi meseház. Madárcsicsergős kertből, fedett tornácon jutunk a tágas előszobába, innen nyílik két hálószoba, egy fürdőszoba és a pincelejáró. A pince 68 négyzetméteres, szaunával, mosókonyhával, varró műhellyel ami akár dühöngőnek, edzőteremnek is használható. Tovább haladva az amerikai konyhás, étkezős nappaliba jutunk, ezt a teret a nyitott fedélszékű mennyezet teszi különlegessé és a központi helyen épült kályha, ami a padlófűtés mellett kiválóan alkalmas a mindennapos fűtésre. A házban található 3 fürdőszoba és 5 hálószoba. Több generáció kényelmesen, egymástól elszeparálva, a központi terekben mégis együtt élhet ebben a roppant kényelmes otthonban. Az intim hátsó, fedett teraszon sütögető is ki lett alakítva. A kertben homokozó, csúzda és hinta várja a gyerekeket, a szerszámokat, fűnyírót pedig a kerti faházban tudjuk tárolni. Tiszafák védenek a kerítés mellett a belátástól és a portól, Levendula, germersdorfi cseresznyefa, hatalmas Rozmaring bokor, virágok lépten nyomon. A ház mellett található egy fúrt kút, amiből a kert locsolását oldják meg. Az épület érték és időtálló Bramac tetőfedést, masszív tetőfedést, hőszigetelt fa nyílászárókat és Dryvit szigetelést kapott. A hideg napokban padlófűtés a közösségi terekben és a fürdőszobákban, a hálószobákban pedig radiátoros fűtés gondoskodik a melegről. Az épülethez tartozik egy egy állásos garázs és a kertben 2 autónak helyet adó fedett kocsibeálló. Az ingatlan paraméterei a következők: - 177 m2 lakótér + 2 terasz (40 + 25 m2) + 68 m2 pince + garázs + 2 állásos fedett gépkocsi beálló - Nappali + Konyha + Étkező 70 m2 - 5 hálószoba - 4 db fürdőszoba - Fűtés: Saunier Duval gázkazán (padlófűtés+radiátor) + Kályha - Riasztórendszer - Ásott kút az öntözéshez. - A Bálint Márton Általános Iskola sétatávolságra, bevásárlási lehetőség néhány percre található. Egy igazi otthon, ahol kicsik - nagyok és minden korosztály megtalálja a pihenéshez és az együtt töltött közös családi programokhoz a legszebb helyszínt. Ha megnézi ezt az ingatlant. mindent megtalál benne amit a családjának keresne otthonként Megtekintés esetén várom megtisztelő hívását, a hét bármely napján, rugalmasan.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Müller Tibor Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 70 593 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Müller Tibor Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 70 593 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY