Eladó ház Tordas 92 nm
Eladó ház Tordas 92 nm
Eladó ház Tordas 92 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7973635
Referenciaszám: HZ066865
Frissítve: 1 napja

Tordas eladó családi ház 4 szobás: 90 millió Ft

90 millió Ft
978 261 Ft/m²
92 m²
Alapterület
800 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 294 281 Ft
Második évtől
380 325 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÚJÉPÍTÉSŰ INGATLAN BUDAPESTTŐL 15 PERCRE, A FESTŐI TORDASON!Költözzön be a szerződés aláírását követő 5 hónapon belül korszerű és szép új otthonába!FONTOS! Ezek a minőségi (passzívháznak megfelelő hőátbocsátási tényezőjű) könnyűszerkezetes, minimális energiaköltségű házak, MEGFELELNEK A KORMÁNY ÁLTAL HOZOTT 2023. NOVEMBER 1-TŐL ÉLETBE LÉPETT ÚJ ENERGIATANÚSÍTVÁNY SZABÁLYAINAK!CSOK+ igényelhető!Az ingatlanba beépítésre kerülő hőszivattyús padlófűtés az egyik legjobb hatásfokkal és legkisebb rezsiköltséggel rendelkező fűtési rendszer. Ezen felül háromrétegű melegperemes műanyag nyílászárók és hűtő-fűtő klíma is található a házban. A napelemes rendszer kiépítésére is van lehetőség, ez egyedi megállapodás tárgyát képezi.A ház 92 m2 +10 m2 terasz +4 m2 tároló +fedett kocsibeálló +800 m2 telekAz ár tartalmazza továbbá az spc burkolatokat, fürdőszobai szanitereket, pergolával ellátott teraszt, kerítést és kaput, illetve a fedett kocsibeállót és a kertet is.Mivel a kivitelezés a szerződés aláírása után indul, ezért bármilyen egyedi kérdést-kérést még lehetőségünk van figyelembe venni.Az eladási ár bruttó ár, az áfát már tartalmazza.(A külső látványtervek a kerítés típusától eltekintve valósághűek, az ingatlan belső berendezésének látványtervei azonban méretarányos fiktív képek.)Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal! Készséggel állok rendelkezésére akár a településről, akár a házakról szeretne további információkhoz jutni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
László-Kocsis Szandra Duna House - Budakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 20 432 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
László-Kocsis Szandra Duna House - Budakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 20 432 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY