Eladó ház Tolmács 70 nm
Eladó ház Tolmács 70 nm
Eladó ház Tolmács 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8108461
Referenciaszám: 48_vml
Frissítve: 1 napja

Tolmács eladó családi ház 3 szobás: 19 millió Ft

19 millió Ft
271 429 Ft/m²
70 m²
Alapterület
1290 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nógrád megyében, Tolmácson 70 m2-es, 3 szobás parasztház eladó! Az ingatlan, a Tolmácsot átszelő főúton található. Az épület a telek hátsó részén helyezkedik el, utcafrontjáról közös használatú telken keresztül lehet bejutni. A 70 m2-es házon kívül, garázs, fészer, valamint külön épületben konyha helyezkedik el. A saját használatú telek mérete 207 m2, a közös használatú telekingatlantól (500 m2) kerítés választja el a két szomszédot. A ház feletti szomszédos telek, 1298 m2, melynek 5/6-od része (külön hrsz.-al rendelkezik, művelési ág alól kivett, beépítetlen terület), szintén a házzal együtt eladó, a megközelítése csak az adott ingatlanon keresztül lehetséges. A tulajdonos veteményesnek használja, a telken alma és diófa található. A külön hrsz-on szereplő telek a vételár részét képezi, így összesen 1290 m2 telek tartozik az ingatlanhoz. Műszaki adatok: A ház építésének éve kb. az 50-es évek közepe. Vegyes falazattal épült, vályog, égetett kerámia, terméskő alappal. A tartófalak 50 cm vastagságúak, a válaszfalak 35 cm-esek. a nyílászárók régi faablakok. A később beépített, az alaprajzon „közlekedő folyosó” névvel ellátott rész, téglából lett felfalazva, szigeteléssel ellátva, 2 rétegű műanyag nyílászárókkal és bejárati ajtóval. A födém, régi stukatúros technológiával készült, a tető héjazata szigetelés nélküli cserép fedésű. A ház melegét cserépkályha, valamint a ház mögötti tárolóhelyiségben kiépített TERMODINAMIK fatüzeléses kazán biztosítja, a szobákban és fürdőszobában radiátor hőleadással. Közművek: Vezetékes víz, a villany pár éve rézvezetékkel felújítva, áramerősség 20A. 12 m3-es emésztő. Ásott kút 10m-es, melynek vízhozama folyamatosan, kiszolgálja az igényeket. A csatornahálózatot 2026-ban tervezik kiépíteni, gázvezeték az utcában, a telekre nem lett bekötve. Helyiséglista: • Fürdőszoba -WC: 8,5 m2 • Szoba 1 : 15,5 m2 • Szoba 2: 12,7 m2 • Szoba 3: 20,2 m2 • Közlekedő folyosó: 13,4 m2 • Konyha (külön épületben): 13,5 m2 • Fedett terasz: 24 m2 Környék, közlekedés, információk: Észak Magyarországon, Nógrád megyében, a Rétsági járáshoz tartozó község. Lakossága kb. 700 fő. A településen működik általános iskola -óvoda, posta, önkormányzat, katolikus templom. Az út túloldalán, a házzal szemben, bő választékú vegyesbolt van.Tömegközlekedés: 332-es buszjárat, Vác – Rétság – Bernecebaráti – Szob irányában közlekedik, a buszmegálló 1-2 percre van a háztól. Szabadidős kikapcsolódásnak a Tolmácsi tó és környékét ajánlom, mely az ingatlantól 7 perc autóval. Bővebb információért hívjon a megadott telefonszámon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágoskamraterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vámos Lívia Vámos Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 382 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vámos Lívia Vámos Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 382 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY