Eladó ház Tolmács 61 nm
Eladó ház Tolmács 61 nm
Eladó ház Tolmács 61 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7605785
Frissítve: 3 hónapja

Tolmács eladó családi ház 2 szobás: 27,9 millió Ft

27,9 millió Ft
457 377 Ft/m²
61 m²
Alapterület
1140 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 227 Ft
Második évtől
117 901 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tolmács közkedvelt utcájában, ritka téglalap alakú saroktelken eladó egy 61 négyzetméter alapterületű, jó állapotú családi ház nyitott verandával, 23 négyzetméteres garázzsal, tárolókkal és állattartásra alkalmas építményekkel. Az elrendezését tekintve két darab napfényes és tágas szoba, konyha kényelmes étkezővel, fürdőszoba és egy külön nyíló tároló található az ingatlanban, valamint rendelkezik egy fedett és nyitott terasszal, mely a ház vidéki báját biztosítja. A fűtése gázkonvektorokkal megoldott, de a kémény és a kiállások a fatüzelést is biztosítják. Melegvíz-ellátásáról egy átfolyós gázbojler gondoskodik. A villany, a víz és a gáz megtalálhatóak a házban, ezen kívül emésztővel rendelkezik, tekintettel arra, hogy a településen a csatorna még nem került kiépítésre. A ház vegyes falazatú, vályogtéglából és kőből épült, folyamatos felújításokon esett át. 2008-ban a tető teljesen le lett cserélve, mely magában foglalta a fóliázást és a szigetelést is. 2020-ban pedig a ház teljes homlokzata került felújításra, mely során kívülről a vakolat tégláig leverésre került, új vakoló háló került felhelyezésre, cementes vakolattal, dryvit és színezés lett végrehajtva dörzsölt nemes vakolattal. A telek rendezett és gondozott, mérete 1140 négyzetméter, található rajta egy 23 négyzetméteres garázs, egy fúrt kút, valamint tárolásra és állattartásra alkalmas helyiségek. Az ingatlan vételára: 27.900.000 Ft. A vonzó környezetben fekvő település a Börzsöny délkeleti lankáin fekszik, a Jenői-patak mentén, Rétságtól nyugatra. Budapesttől 54 kilométerre, azaz 1 órás autóútra található, a 2-es számú főút irányából közelíthető meg. A közlekedés jól megoldott, közvetlen buszjárat Budapest, Vác, Rétság és Balassagyarmat irányába. A faluban bolt, posta, óvoda, általános iskola megtalálhatóak. A Rétsági Ipari Park 5 percen belül elérhető autóval és tömegközlekedéssel, ahol folyamatos a munkaerő felvétel. A település a falusi turizmus ideális helyszíne. A kirándulók számára nagyon vonzó a Börzsöny közelsége. A Csóványos-kilátó, a Remete-barlang, és a Julianus-kilátó izgalmas úticél a nehezebb túrákat kedvelőknek, családi programnak Királyrét, a Gyadai-tanösvény, és a Seholsziget élménypark a tökéletes helyszín Tolmács környékén. Fürdésre vágyóknak a szomszéd településen található a Bánki-tó, mely meseszép, de könnyen elérhető a Duna-part is, Verőcén felújított szabadstrand várja a fürdőzőket. A horgászat kedvelőinek is tökéletes választás a környék, közel van a festői szépségű Jenői-tó, mely a horgászok nagy kedvence. Szintén remek és könnyen elérhető program a hajózás is, A Mahart kiránduló és szárnyashajó járatai elérhetőek Vácon, Nagymaroson és Zebegényben is. Vízi túrákhoz kajak és kenu bérlésre is van lehetőség, szervezett túrák keretén belül pedig a sárkányhajózás is kipróbálható.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó beosztásúcsendesvilágosmelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY