Eladó ház Tófej, Rákóczi 60 nm
Eladó ház Tófej, Rákóczi 60 nm
Eladó ház Tófej, Rákóczi 60 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7937380
Referenciaszám: 205703973
Frissítve: 2 napja

Tófej eladó családi ház 2 szobás: 8,9 millió Ft

8,9 millió Ft
148 333 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2030 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 29 101 Ft
Második évtől
37 610 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tófej mára sem lett elöregedő falu, folyamatosan szépül és látványosan fejlődik. Mindezt az itt élők szorgalmán túl, a szerencsés elhelyezkedésének és a kiaknázott pályázati lehetőségeknek köszönheti. Nincs messze Tófej Zalaegerszegtől, több irányba is ágaznak el a faluból utak, el lehet jutni Söjtör, Lovászi, majd Tornyiszentmiklós, illetve Lenti irányába is. A vasút-közút kereszteződésének közelében épültek fel a falu kulturális és szociális létesítményei, úgy, mint az orvosi rendelő, az idősek klubja, az óvoda, az iskola, amelynek műfüves pályája és tornacsarnoka van. Itt található a falu főzőépülete is, ahol mintegy 250 adag ebéd készül naponta az óvodások, az iskolások részére, a szociális ékeztetés céljára és a napi vendégeknek. A vasút túloldalán lévő völgyben létesült a sportcentrum, ahol a focipályán, s az öltözőn kívül egy rendezvényszín, s egy automata, iker tekepálya is a falu lakói rendelkezésére áll.   Ez az eladó ház a faluközpontban található. Az épület jó állapotban van, és remek lehetőségeket rejt. Mivel nincsenek elbontásra váró melléképületek, a házat bővíthetjük akár hátrafelé, akár oldalirányban. A tető héjazatát néhány évvel ezelőtt lecserélték, a bádogos elemekkel együtt. A belső falak átrendezésével, kis ötleteléssel kialakíthatunk egy kétszobás, amerikai konyhás lakást, de természetesen a jelenlegi elosztással is lakható. Az ingatlan mindenképp felújítást igényel. Az udvar gondozott, könnyen parkosítható, veteményeskert létesítésére, háziállatok tartására is alkalmas.   Időseknek és fiataloknak, családoknak vagy egy párnak kényelmes otthona lehet ez a remek elhelyezkedésű ingatlan.   Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a vidéki ház, hívjon bátran, ne maradjon le róla! Falusi CSOK 2024-ben is igénybe vehető rá!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Terasz:
3 m²
Energetikai besorolás:
HH (2016-2023-as besorolás)
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállóteraszbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Horváth-Újhelyi Tamara Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 30 267 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Horváth-Újhelyi Tamara Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 30 267 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY