Eladó ház Tiszavid 120 nm
Eladó ház Tiszavid 120 nm
Eladó ház Tiszavid 120 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7959697
Referenciaszám: H479542
Frissítve: 3 napja

Tiszavid eladó családi ház 3 szobás: 14,9 millió Ft

14,9 millió Ft
124 167 Ft/m²
120 m²
Alapterület
2000 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tiszavid településen került eladásra egy 120 nm-es téglából épült családi ház. Az ingatlan 3 szoba, 2 nappali, 2 fürdőszoba, konyha elrendezésű. Az otthon melegéről gázcirkó és vegyes cirkó kazán gondoskodik központi rendszeren keresztül, Nyílászárói hőszigetelt fából és műanyagból készültek, burkolata járólap és laminált parketta. Az elmúlt években felújításra került, melyben külső falai szigetelést és nemes vakolatot kapott. .Az ingatlan teljesen alápincézett, udvarán tárolók és garázs is elhelyezésre került. Kertjébe gyümölcsfákat telepítettek. Könnyen megközelíthető helyen található. Elhelyezésében, közel van Ukrajna, Barabás és Lónya határátkelőn. Legközelebbi város Vásárosnamény. Amennyiben szeretné megtekinteni keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pocsai Katalin Otthon Centrum - Vásárosnamény Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pocsai Katalin Otthon Centrum - Vásárosnamény Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY