Eladó ház Tiszavárkony 50 nm
Eladó ház Tiszavárkony 50 nm
Eladó ház Tiszavárkony 50 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7047379
Referenciaszám: 151962
Frissítve: ma

Tiszavárkony eladó családi ház 2 szobás: 14,99 millió Ft

14,99 millió Ft
39 552 Ft/m²
50 m²
Alapterület
379 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 49 014 Ft
Második évtől
63 345 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szolnoki Openhouse ingatlaniroda megvételre kínálja a 151962-es számú, kiváló tulajdonságokkal rendelkező tiszavárkonyi családi házát. Befektetésnek is nagyszerű lehetőség! Ajánlom mindazoknak ezt a tiszavárkonyi családi házat, akiknek fontosak a következők: - elhelyezkedés településközponti - telek 379 m2 - építés típusa vályog - alap típusa tégla - tetőfedés anyaga cserép - lakótér mérete 51m2 - szobák száma (külön nyíló 2 szoba+étkező) - fűtése 2db klímával - nyílászárók hőszigetelt, műanyag - wc fürdőben van kialakítva - fürdő (beépített kád) - padozat a fürdőben gresslap van, a nagyobbik szobában és az étkezőben pvc, a konyhában, kisebbik szobában és az előszobában laminált parkettával burkoltak a helyiségek - egyéb helyiségek a konyhából nyíló kamra - melléképületek a családi ház folytatásaként megépített baromfi ólak, tároló és a garázs - garázs kisebb alapterületű, amit a  jelenlegi tulajdonosa tárolónak használ - fúrt kút nincs, csak kerti csap - kertben gyümölcsfák, fű, virágok, és egy nagy betonozott, fedett terasz az épület mellett  - költözés megegyezés szerint Optimális elosztás, egyedi megoldások, a Tisza közelsége miatt hétvégi háznak is remek választás, a horgászoknak egy kis paradicsom, és egész évben lakható. Amennyiben a  151962 -es számú tiszavárkonyi családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található társasházi lakás, családi ház, telek felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 20 320 5575 telefonszámon. További szolgáltatásaink: - Hitel, CSOK, Biztosítás - Energetika - Ügyvéd Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Fan coil
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marsi Attiláné Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 320 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marsi Attiláné Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 320 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY