Eladó ház Tiszasüly 82 nm
Eladó ház Tiszasüly 82 nm
Eladó ház Tiszasüly 82 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8173020
Referenciaszám: HZ078258
Feltöltve: 2 napja

Tiszasüly eladó családi ház 2+2 fél szobás: 10,9 millió Ft

10,9 millió Ft
132 927 Ft/m²
82 m²
Alapterület
1259 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 35 641 Ft
Második évtől
46 062 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tiszasüly csendes, nyugodt részén, pár perc sétára a központtól, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ 2+2 félszobás tégla építésű családi ház ELADÓ.Az ingatlanhoz szép nagy udvar tartozik - 1259 nm - melyen fúrt kút és vezetékes víz egyaránt megtalálható, valamint egy 60 nm-es hátsó gazdasági épület, mely egybe van építve egy 30 nm alsó épülettel, ami akár lakhatásra is kialakítható. A lakóingatlanon a nagyobb felújítási munkálatokat már elvégezték, majdnem az összes nyílászáró ki lett cserélve,  a belső burkolatok szintén  és az ingatlan frissen ki is van festve. Elektromos áram és a víz be van vezetve az ingatlanba, a gáz az udvaron belül található. Jelenleg egyetlen kályha szolgáltatja a meleget, melyet a közlekedőben helyeztek el, de az összes szobában elektromos fali panelek felszerelhetők.A településen óvoda, általános iskola, élelmiszer bolt, posta is megtalálható. Tömegközlekedés autóbusszal. Közúton Szolnoktól 40 km-re található község.Nagycsaládosoknak , akár négy tagú családnak kifejezetten ajánlom az ingatlant, ha ebben a térségben keresik új otthonukat.Az ingatlan falusi CSOK-ra, támogatott ingatlan hitelre alkalmas.Teljes körű hitelügyintézés!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bundics Anikó Duna House - Szolnok, Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 70 339 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bundics Anikó Duna House - Szolnok, Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 70 339 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY