Eladó ház Tiszaörs, Belterület 125 nm
Eladó ház Tiszaörs, Belterület 125 nm
Eladó ház Tiszaörs, Belterület 125 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7984048
Referenciaszám: M270328
Frissítve: 3 napja

Tiszaörs eladó családi ház 3+1 fél szobás: 10 millió Ft

10 millió Ft
79 809 Ft/m²
125 m²
Alapterület
1788 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált Jász-Nagykun-Szolnok megyében Tiszaörsön egy nagyon jó elrendezésű családi ház. A 125,3 négyzetméter hasznos alapterületű ház, egy 1788 négyzetméteres telken terül el, a falu egy csendes utcájában, két perc sétára a falu központjától. Nagyon praktikus a ház elrendezése, a középen elhelyezkedő nappaliból elérhető minden helyiség. Az otthon melegéről egy tökéletesen üzemelő kemence és kályhák gondoskodnak. A szobákban és a félszobában beton burkolat, a fürdőszoba, wc, konyha és az előtér járólappal van burkolva. A meleg vízről a fürdőszobában felszerelt villanybojler gondoskodik. A ház folytatásaként melléképületek hosszú sora áll rendelkezésre, melyek számos lehetőséget biztosítanak műhely, tároló helységek vagy akár vendégszobák kialakítására. Az utcafrontról nyílik egy 15 négyzetméteres garázs. A hatalmas kert kiválóan alkalmas konyhakert kialakítására, számos bőtermő gyümölcsfa is található benne. A kert végében fúrt kút teszi gazdaságossá a növénytermesztést és a kert ápolását. Az ingatlan jelenleg gazdasági épületként üzemel, de némi felújítás után kiváló otthon válhat belőle. A település 12 km-re délre található Tiszafüredtől, a Tisza-tó fővárosától, 85 km-re Debrecentől. A falu határában van a messzi földön híres Tiszaörsi fürdő, melynek gyógyvize csodákra képes. A településen elérhető közszolgáltatások közül fontos kiemelni, hogy van háziorvos, fogorvos, patika, művelődési ház könyvtárral, üzletek, szabadidő park. A 34-s főút szeli át a települést, így a buszközlekedés is megfelelő minden irányban.- Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal a hét bármelyik napján, állok rendelkezésére. Ha az ingatlan megvásárlásához CSOK-ra vagy hitelre van szüksége, vagy el kell adnia jelenlegi ingatlanát, ebben is tudok segíteni. Az ár irányár.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
H
villanyvízfélkomfortosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztián Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 618 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztián Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 618 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY