Eladó ház Tiszanána 114 nm
Eladó ház Tiszanána 114 nm
Eladó ház Tiszanána 114 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7622023
Frissítve: 11 hónapja

Tiszanána eladó családi ház 3 szobás: 8,5 millió Ft

8,5 millió Ft
74 561 Ft/m²
114 m²
Alapterület
1784 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 27 793 Ft
Második évtől
35 920 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tisza tó közelében Tiszanánán eladó egy 1784 m2-es szabályos téglalap alakú saroktelken álló 114 m2-es ház, mely kb. 100 évvel ezelőtt épült a környék polgári ízlését tükröző stílusban. Az épület vályogból készült, felújítandó, de statikailag jó állapotban van. A házban 3 szoba található (1 nagy világos nappali, és 2 kisebb szoba), előtér, pince és a padlás. A házhoz az 1980-as évek környékén épült egy tégla rész, melyben a konyha, fürdőszoba és a WC, valamint egy kis tároló helyiség kapott helyet. Villany és víz be van kötve a házba, szennyvízelvezetés is megoldott. A telken található még egy szintén vályogból készült kisebb ház, melyben tároló, nyári konyha és tyúkól található. Több gyümölcsfa (dió, alma, cseresznye, birsalma, szeder) is van a telken, locsoláshoz kút is. A ház vételárának részét képezi 8 darab vadonatúj dupla üveges jó szigetelési képességű minőségi faablak, melynek 1.175.000,- Ft az értéke. A telek adottságai folytán sokféleképpen hasznosítható.: vidéki életformát kedvelőknek gazdálkodásra, csendet, nyugalmat kedvelőknek nyaralónak, de a telek mérete és alakzata folytán kisebb szálláshely kialakítására is alkalmas, például több faház elhelyezésére is alkalmas. Az ingatlan a református templom mögötti részen, a Dinnyés háti strandhoz közelebb eső végén található a településnek. Csendes, nyugodt utca, rendes szomszédok. Horgászok, strandolók körében népszerű a település. Ha felkeltette az ingatlan az érdeklődését, várom megtisztelő megkeresését.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornakomfortoskocsibeállókertcsendesmelléképületbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 270 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 270 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY