Eladó ház Tiszalúc 98 nm
Eladó ház Tiszalúc 98 nm
Eladó ház Tiszalúc 98 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8150215
Referenciaszám: M279229-4672607
Frissítve: 2 napja

Tiszalúc eladó családi ház 3 szobás: 17,8 millió Ft

17,8 millió Ft
181 633 Ft/m²
98 m²
Alapterület
800 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 58 202 Ft
Második évtől
75 220 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tiszalúc csendes részén, a Mátyás király utcában 800m2-es telken 3 szobás, 100m2-es családi ház eladó. A hatalmas telken filagória, illetve több melléképület is megtalálható, melyek között állattartásra alkalmas épületek is vannak. Nyílt, és fedett garázs is rendelkezésre áll. A fűtés vegyes tüzelésű-, és gázkazánról megoldható, a meleg víz villanybojlerről biztosított. A rendkívül nagy méretű szobák mellett óriási ebédlő teszi lehetővé az akár nagyobb családi összejöveteleket, nyáron pedig az udvaron lévő filagória is hasonló lehetőségeket kínál. Szép és nyugodt a környezet. Az ingatlannal szemben mező, picit távolabb erdős rész látható, nem mellesleg rendkívül tiszta a levegő. Mindhárom szoba külön nyílik, ezért többgyermekes családnak is maximálisan ideális ez a kedves otthon, mely folyamatosan karban van tartva. Akár azonnal költözhető, igény szerint alakítható. A szomszédok segítőkész, barátságos emberek, figyelnek egymásra. Kamera és riasztó rendszer is telepítésre került, amely akár telefonnal vezérelhető, megfigyelhető, ha az ember elutazik. Jöjjön el, és tekintse meg, garantáltan nem fog csalódni! Vevőink rendelkezésére állunk finanszírozási kérdésekben is OTP banki hátterünkkel! Hívása során kérem, hivatkozzon az M279229 referenciaszámra!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1977
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lukács Ágota Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 472 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lukács Ágota Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 472 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY