Eladó ház Tiszaföldvár 74 nm
Eladó ház Tiszaföldvár 74 nm
Eladó ház Tiszaföldvár 74 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8132879
Feltöltve: 1 hónapja

Tiszaföldvár eladó családi ház 2 szobás: 14,9 millió Ft

14,9 millió Ft
201 351 Ft/m²
74 m²
Alapterület
1049 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Tiszaföldváron, a Remény utcában, egy két szobás, 74 m2 alapterületű, felújítandó családi házat, 1046 m2-es telekkel. A családi ház jellemzői: - a lakóház az 1970-es években épült, tégla alapra, vegyes (vályog+tégla) falazattal, vízzáró szigeteléssel ellátva - a tető fa szerkezete építéskori, a fedése cserép - a főépületben 2 szoba, étkező, fürdőszoba, előszoba és kamra lett kialakítva - az alsóépületben konyha, tároló és kazánház található - gázkazán és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik a radiátoros fűtésről - a nyílászárók építéskoriak - a vízvezeték rendszer építéskori, a villany jelenleg ki van kötve - csatornarendszerre rákötve - a konyha az alsóépületben lett kialakítva, gáz, fűtés található a helyiségben - a melegvízről gázbojler gondoskodik - az udvaron egy lemezgarázs található - tehermentes - az ingatlan az iskola szomszédságában található, pár per sétára megtalálható bolt, buszmegálló, piac - hitelre nem alkalmas, ezért készpénzes vevők jelentkezését várjuk. Irányár: 14.900.000,- Ft Jöjjön el, nézze meg, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
I
Napelem:
Nincs
gázvízcsatornakertkertkapcsolatoskamramelléképületbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Bognárné Menyhárt Tünde Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Bognárné Menyhárt Tünde Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY