Eladó ház Tilaj 90 nm
Eladó ház Tilaj 90 nm
Eladó ház Tilaj 90 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7765204
Referenciaszám: 301461
Frissítve: 1 hónapja

Tilaj eladó családi ház 3 szobás: 24,5 millió Ft

24,5 millió Ft
272 222 Ft/m²
90 m²
Alapterület
6000 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 80 110 Ft
Második évtől
103 533 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyönyörű környezetben, dombok ölelésében, Kesztheltól, Zalaegerszegtől 20-25 percre kínálom eladásra ezt a remek adottségokkal rendelkező ingatlant. A 6000 nm-es terület enyhén emelkedik, számtalan termő gyümölcsfával beültetett, a felső útról is meközelíthtő. Az épületben - 3 ,5 szoba, - konyha-étkező, - fürdőszoba és - kamra telálható. Az épület belsejének felújtása megkezdődőtt, a vz- és villanyezetékek cseréje megtörtént, a falak, és padló nagy része festésre, burkolásra elő lett késztve. Villany, víz és gáz közmúvek kerültek bevezetésre. A házhoz további melléképületek kapcsolódnak. A kis udvaron működő kút található. Ajánlom az ingatlant azokak, akik szép, természetközeli helyet keresnek, ahol saját zöldsé-gyümölcs termelésére is van bőven hely. Tilajújhegy jó közlekedéssel ellátott, apró falu, kis gazdaságokkal tarkított völgyben. A gyerekeket iskolabusz viszi a közeli Nagykapornakra, Az ingatlant előre egyeztetett időpontban szívesen megmutatom.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Neumann Bernadett BJ Ingatlanközvetítő Társulás Az iroda összes hirdetése
+36 30 122 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Neumann Bernadett BJ Ingatlanközvetítő Társulás Az iroda összes hirdetése
+36 30 122 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY