Eladó ház Tata 190 nm
Eladó ház Tata 190 nm
Eladó ház Tata 190 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8158233
Referenciaszám: hb.euingatlan@gmail.com
Frissítve: 16 napja

Tata eladó családi ház 6+1 fél szobás: 117 millió Ft

117 millió Ft
615 789 Ft/m²
190 m²
Alapterület
743 m²
Telek
6+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 382 565 Ft
Második évtől
494 422 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagycsaládosok, összeköltöző generációk vagy egyszerűen csak a tágas terek kedvelőinek ajánlom ezt az ingatlant Felső-Tatán EGYEDI AJÁNLAT: HATALMAS, TÁGAS TEREKKEL RENDELKEZŐ CSALÁDI HÁZ TATA KEDVELT, KERTVÁROSIAS RÉSZÉN Az ingatlan kétszintes, kb. 190 nm-es lakóterülettel rendelkezik. Az alsó szinten egy hatalmas egybenyitott nappali, étkező és konyha található, hangulatos kandallóval. Továbbá egy tusolós fürdőszoba, WC és háztartási helyiség, óriási előtér, egy hálószoba és egy kisebb szoba (dolgozószoba). A konyhához még egy praktikus kamra is tartozik. Az emeleten, mely tetőtéri, egy tágas nappalit/társalkodót találunk, ahonnan 4 hálószoba, egy sarokkádas fürdőszoba, egy külön mosdó és egy mosókonyha nyílik. Az ingatlan a 2000-es évek elején épült, tégla építésű. Jó állapotú, rendkívül hangulatos, otthonos családi fészek. Méretéből adódóan nagycsaládosoknak is ideális. Minden adott a család kényelméhez. A fűtés gázkazánról vezérelt. Ezen kívül egy rendkívül hangulatos kandallóval is rendelkezik. A nappaliból egy hatalmas, 37 nm-es fedett teraszra érkezünk. Ahonnan a rendezett, parkosított kert is közvetlenül elérhető. A terasz az utcafrontról nem látható be, a kíváncsi szemek elől teljesen rejtve van, így a családi összejövetelek tökéletes, privát helyszíne lehet. A telek 743 nm-es, teljesen körbekerített. A parkoláshoz és tároláshoz egy 45 nm-es, különálló garázs áll rendelkezésre. További gépkocsiknak az udvaron, illetve a ház előtt kialakított beállókon van lehetőség. A ház Tata egy kisforgalmú zsákutcájában található. A környezet nyugodt, kertvárosias, gyermekes családok számára ideális családi házas övezet. Ha egy tágas, barátságos életteret keres családjának, jöjjön és nézze meg ezt az ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Terasz:
37 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Horváth Boglárka független ingatlan-tanácsadó Az iroda összes hirdetése
+36 30 177 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Horváth Boglárka független ingatlan-tanácsadó Az iroda összes hirdetése
+36 30 177 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY