Eladó ház Tapolca 57 nm
Eladó ház Tapolca 57 nm
Eladó ház Tapolca 57 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8143392
Referenciaszám: H486109
Feltöltve: 26 napja

Tapolca eladó családi ház 2 szobás: 27,5 millió Ft

27,5 millió Ft
482 456 Ft/m²
57 m²
Alapterület
223 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIEMELT MEGBÍZÁS CSAK AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN! Tapolcán kínálom megvételre, ezt a jó állapotú családi házat, 223 m2 -es telken, rendezett tulajdoni viszonyokkal! A Ház földszintes, lakóterülete 57 négyzetméter, melyben kialakításra került: - Előszoba 6,18 m2 - Nappali 24,34 m2 - Szoba 12,29 m2 - Konyha-étkező 9 m2 - Fürdő-wc 5,5 m2 A főépülethez tartozik egy 15,60 m2 -es tároló, és az udvar végén egy 15 m2 -es garázs is helyet kapott. A bejárati ajtó műanyag, előtte egy 4,6 m2 -es terasz található! A többi nyílászáró fa. A ház melegéről a nappali és a lakószoba között épített cserépkályha gondoskodik, de a nappaliban egy hűtő-fűtő klíma is kiépítésre került. Mindkét szoba 299 cm -es belmagassággal rendelkezik, a többi helyiség a parasztfödém miatt 240 cm -es belmagasságú. A cseréptető jó állapotú, a lakótér frissítő festése után birtokba is tudja venni Otthonát új tulajdonosa! Az épületben víz, villany, csatorna közművek be vannak kötve, a gáz az udvarig be van vezetve! Tapolca a Balaton-felvidék nyugati szélén, a Tapolcai-medence közepén helyezkedik el. Tapolca egyértelműen leghangulatosabb, országos összevetésben is páratlan látványossága a tóparti főtér: a Malom-tó és a mellette épült középkori eredetű házsor hangulata nehezen engedi el a látogatót. Tapolca szláv jelentése meleg víz - a forrásvíz 18 fokon tör elő a város alatti karsztos barlangrendszerből. Hőmérsékleténél fogva a tó vize nem fagy be télen. A várost körülölelik a Tapolcai-medence bazalthegyei. Az ingatlan jó elhelyezkedésének köszönhetően, a Malom-tó, iskola, óvoda, bolt, posta, orvosi rendelő egy pár perces sétával elérhető. A város saját stranddal rendelkezik, mely csak pár percnyi autóútra van a háztól. Az ingatlan a Balaton második vonalában, a Magyar Tengertől mindössze 14 km távolságra helyezkedik el. Amennyiben felkeltettem érdeklődését vagy kérdése van, forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1960
Terasz:
4,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bolla Róbert Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bolla Róbert Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY