Eladó ház Tápiószőlős 60 nm
Eladó ház Tápiószőlős 60 nm
Eladó ház Tápiószőlős 60 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7948908
Referenciaszám: 688200183
Frissítve: 2 napja

Tápiószőlős eladó családi ház 3 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
750 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
400 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 147 141 Ft
Második évtől
190 162 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tápiószőlős központjától egy karnyújtásnyira épült meg ez az AA+ minősítésű , Ytong falazatú kétlakásos családi ház, mely most kedvező áron megvásárolható.   A lakások lakóterülete 60 nm-es: Besorolása miatt Falusi Csok és Csokplusz hitel is igényelhető a megvásárláshoz!   Az ingatlan várható átadása: 2024. tavasza   Az egy közös fallal rendelkező, önnáló bejáratú és önálló elszeparált 400 nm-es portákkal büszkélkedő ingatlanok külön mérőórákkal lettek felszerelve.   Közművek közül a villany, a víz és a csatorna került bevezetésre.   Fűtésről hőszivattyús fűtési rendszer gondoskodik oldalfali és padlófűtés keretében. H tarifa jár a lakásokhoz. Külön megegyezés alapján napelemmel.   A 400 nm-es telek parkosítása, beépített előszoba bútor és beépített konyhabútor is a vételár részét képezi.   Amennyiben egy igazán energihatékony , könnyen fenntartható modern otthonra vágyik ne hagyja ki ezt a lehetőséget. Lakások irányára: 45 M Ft/ db Érdeklődését megadott elérhetőségeim egyikén várom a hét bármely napján. Az ingatlant rugalmasan tudom mutatni. Tel.: 0620/406-0896 vagy 0670/602-1326   Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, ingyenes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Közreműködésünknek köszönhetően kedvezményesebb hitelre tehet szert, mintha önállóan a bankban intézné ügyeit, továbbá az ingatlan megvásárlásával kapcsolatos teljes körű ügyintézést is biztosítunk. Jelzáloghitel, babaváró hitel, CSOK, személyi kölcsön igényét vásárlástól függetlenül díjtalanul elintézzük Önnek.      

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Fan coil
Energetikai besorolás:
A++
Napelem:
Van
villanyvízcsatornaösszkomfortosbútorozottvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kereki Katalin Elysium Ingatlanügynökség Az iroda összes hirdetése
+36 20 406 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kereki Katalin Elysium Ingatlanügynökség Az iroda összes hirdetése
+36 20 406 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY