Eladó ház Tápióság 100 nm
Eladó ház Tápióság 100 nm
Eladó ház Tápióság 100 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8104462
Referenciaszám: H484352
Frissítve: 3 napja

Tápióság eladó családi ház 3 szobás: 27,9 millió Ft

27,9 millió Ft
279 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1072 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 227 Ft
Második évtől
117 901 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tápióságon egy kis csendes faluban ajánlom szives figyelmükbe ezt a remek adottságokkal rendelkező házikót. A faluban minden megtalálható amire a kiegyensúlyozott életben szükség van. /óvoda, iskola.üzletek,orvosi rendelők stb/ Budapest közelsége végett igen kedvelt település, munka lehetőségek vannak a környéken. Pihenni vágyóknak több Gyógyvizű fürdő ,is rendelkezésre áll./Nagykáta,Tóalmás,Tápiószentmárton/ Kirándulást kedvelőknek is akad számos lehetőség. A házat száraz falak,jó alakíthatóság,és kellemes környezet jellemzi. Jó állapotban levő tetőszerkezet.Konvektoros fűtés és több cserépkályha biztosítja az otthon melegét,a melegvizet villany bojler adja.. Stabil mellék épületekkel és állattartásra lehetőséget biztosító helyekkel. Villany vezeték 2014 ben lett felújjítva,az ingatlan folyamatosan jó karban volt tartva. A kertben grillezésre,nyársalásra ,pihenésre alkalmas kis pavilon van kialakítva. /vizzel,villanyal ellátva/ A ház nagyon könnyen kettő generációsra alakítható,vagy akár befektetésnek is kiválóan megfelelő. Irodánk teljeskörő hittellel kapcsolatos felvilágosítást, és szakszerű segítséget biztosít. Bármi kérdés felmerül kérem keressen bizalommal,és nézzük meg együtt. Várom megtisztelő hívásukat.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1967
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adamecz Sándor Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adamecz Sándor Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY