Eladó ház Tápiógyörgye 76 nm
Eladó ház Tápiógyörgye 76 nm
Eladó ház Tápiógyörgye 76 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8168133
Referenciaszám: tapiovolgyeingatlan@gmail.com
Feltöltve: 2 napja

Tápiógyörgye eladó családi ház 1+1 fél szobás: 23 millió Ft

23 millió Ft
302 632 Ft/m²
76 m²
Alapterület
967 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan jellemzése: A 967 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara szépen gondozott. A felépítmény csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. A lakóépület teherhordó szerkezete tégla alapra épített vályog falazat, fa födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói műanyag tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel ellátva. Fűtése gáz, konvektor fűtőtestekkel, kiegészítő fűtése kandalló, hálózati meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. Elektromos áram ellátása: 1x25A A kert locsolását és a kerti tó víz utánpótlását ásott kút szolgálja. Az ingatlan belterének jellemzése: A 76 m2 alapterületű lakótér dupla komfortos családi házként vagy két kisebb, önálló bejárattal rendelkező lakásként használható, mert helyiségkiosztása és lakótér elérhetősége alkalmassá teszi két generációs használatra. A jelenleg nyaralóként használt, egyedi megjelenésű és kedves hangulatú ingatlan, ötvözi a paraszti világ és a provance-i stílusjegyeket. A lakótér belső elrendezése úgy lett kialakítva, hogy a korábbi főépület nagy része egy 45 m2 alapterületű lakóteret alkot, mely az utcafronti homlokzaton megépült bejáraton át érhető el. A főbejárat közvetlen a nappali szobába nyílik, ami mögött egy konyhának alkalmas helyiség található, majd az épület hátsó traktusában egy fürdőszobával egészül ki az élettér, biztosítva így a komfortot. Az épület korábbi tornácának beépítéséből és az épület hátsó traktusának megosztásából létrejött 31 m2 alapterületű második lakás bejárata az udvar felőli homlokzaton került kialakításra. Ez a lakótér egy félszobát, előszobát, konyhát és fürdőszobát magába foglaló élettér, mely egy gardróbnak használt félszobán keresztül kapcsolódik a nagyobb alapterületű lakórészhez. Az ingatlan finanszírozása: Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a falusi CSOK és a CSOK Plusz igénybe vehető. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet. Az ingatlan környezetének jellemzése: Tápiógyörgye egy közel 3500 lelket számláló kis település Pest megye keleti részén a nagykátai kistérségben, mintegy 80 km távolságra Budapesttől és 35 km távolságra Szolnoktól. A település tömegközlekedés tekintetében a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonalra támaszkodik, közúton pedig a 311-es főút és az M4 autópálya vonzáskörzetében fekszik. A településen óvoda, általános iskola, zeneiskola és könyvtár áll rendelkezésére az itt élőknek, de az újra megnyitott strandfürdő, tájház, puszta programok a tájvédelmi körzetben, horgásztó, falumúzeum és erdei iskola is vonzó célpontja lehet a helyi lakosoknak és a térségbe kirándulóknak egyaránt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
F
villanygázvízcsatornaduplakomfortoskertkertkapcsolatosjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágoskamragardróbmelléképületkábeltévéinternettelefonbeépített konyhabútorvízóráskandallóakadálymentesített

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Tápióvölgye Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 248 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Tápióvölgye Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 248 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY