Eladó ház Tahitótfalu 215 nm
Eladó ház Tahitótfalu 215 nm
Eladó ház Tahitótfalu 215 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8148714
Referenciaszám: HZ094215
Frissítve: 4 napja

Tahitótfalu eladó családi ház 8 szobás: 95 millió Ft

95 millió Ft
441 860 Ft/m²
215 m²
Alapterület
1005 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 310 630 Ft
Második évtől
401 454 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Tahi hegyfelöli oldalán egy örök-panorámás nettó 215 m2  lakóterű, nagy teraszos, jó beosztású, szerkezetkész családi ház.Télen nyáron jól járható aszfalt úton megközelíthető  az ingatlan.Meghitt, csendes kertvárosi környezetben található a ház, 5 perc sétára az erdőtől.Az 1005 m2-es telek LK-5 lakóövezeti besorolású, CSOK, építési hitel felvehető.Terran zenit antracit színű betoncserép, szeglemezes tető, 20 cm grafitos szigetelés a homlokzaton, három rétegű német nyílászárók.A felső szinten az alap víz és villanyszerelés elkészült, valamint folyamatban van.Szennyvíz tisztító rendszer szikkasztóval van tervezve, így engedélyezett.Hőszivattyús padlófűtés a kialakítása van korszerű fűtésként tervezve.A felső szinten található:-amerikai konyhás nagy világos nappali , teraszkapcsolattal;- két nagyobb hálószoba;- fürdőszoba;- vendég WC;- tágas előszoba;- külön spejz.Az alsó szinten van 2 szoba, fürdőszoba-mosókonyha, gardrobszoba, és két helyiség ami igényszerint kialakítható.Az alsó szint kerkapcsolatos, különbejáratú így akár két generáció számára is ideális lehet.Fedett udvari autóbeállás megoldható.Fedett udvari autóbeállás megoldható.A kivitelező vállalja a ház végleges befejezését.Igazi értékálló befektetés. Érdeklődésével és megtekintési szándékával várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szalay Orsolya Duna House - Kiszugló Az iroda összes hirdetése
+36 20 920 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szalay Orsolya Duna House - Kiszugló Az iroda összes hirdetése
+36 20 920 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY