Eladó ház Tahitótfalu 67 nm
Eladó ház Tahitótfalu 67 nm
Eladó ház Tahitótfalu 67 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7669437
Feltöltve: 1 éve

Tahitótfalu eladó családi ház 3 szobás: 48 millió Ft

48 millió Ft
716 418 Ft/m²
67 m²
Alapterület
390 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Tahitótfalun a Szentendrei szigeten önálló családi ház. Közvetlenül tulajdonostól. A telek területe 390 négyzetméter. Az ingatlan 1996 ban épült, csendes kis zsákutca, utolsó telkén, így áthaladó forgalomtól mentes. Központtól való távolsága autóval 1 perc. Fala, 30 as Ytong tégla + szigetelés. Alapterülete. 67 négyzetméter,. Hasznos alapterület 56 + 36 négyzetméter terasz. Helységei : Nappali, konyha, 2 szoba, fürdő+mellékhelyiség. Az ingatlan teljes körűen felújított. Minden tekintetben új, használatban még nem volt. Teljes tetőszerkezet illetve tető csere. Teljes burkolat csere. Új szaniterek, ( mellékhelyiség, csapok, mosdó, fürdőkád.) Nyílászárók cseréje. Víz illetve elektromos hálózat cseréje, teljesítménybővítése. A ház külső teljes szigetelése. Fűtése : Smart infrapanel. Mely távolról okostelefonnal is vezérelhető. Így közvetlenül hazaérkezése előtt fűtheti fel a lakást a kívánt hőfokra. Az ingatlan tulajdoni lap szerint, belterület, kivett lakóház udvar megnevezéssel. Tetőtere beépíthető. Jól megközelíthető, közvetlenül a Főútról nyíló kiépített aszfaltos úton. Azonnal költözhető. A környék dinamikusan fejlődik mind utcakép mind a környező ingatlanok tekintetében, melyek hasonló felújításon estek át az elmúlt években. Sportpálya, játszótér 200 méterre az ingatlantól.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kocsibeállókertjó beosztásúcsendesvilágosamerikai konyhaétkezőteraszkábeltévéinternettelefonbútorozatlanvízóráshőszigeteltparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 313 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 313 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY