Eladó ház Szolnok, Pletykafalu 61 nm
Eladó ház Szolnok, Pletykafalu 61 nm
Eladó ház Szolnok, Pletykafalu 61 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8155010
Frissítve: 13 napja

Szolnok eladó családi ház 2 szobás: 22,5 millió Ft

22,5 millió Ft
368 852 Ft/m²
61 m²
Alapterület
717 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szolnokon, a Pletykafaluban eladó egy 61 m2 alapterületű, 2 szobás családi ház. A ház előkertes, vályogból épült, tégla alapra. A telek mérete 717 m2, mely füvesített, rendezett állapotban van jelenleg is. Parkolási lehetőség az udvarban. (Fedett beálló) A telek hátsó részében található még egy 30 m2 alapterületű, külön lakrésszé alakított alsóépület is, mely téglából épült, beton alapra. Ahogy az alaprajzon is látható, a főépületbe egy 6 m2 - es fedett teraszon keresztül jutunk be. Elosztását tekintve az előszobából nyílik szinte az összes helyiség ( szoba, konyha, fürdő). A két szoba viszont egymásból nyílik, mindkettő 16 m2 alapterületű. Az alsóépület is lakhatásra alkalmas; egy egész szobával, konyhával és fürdő helyiséggel is felszerelt. Az alsó épület részét képezi még egy 12 m2 - es műhely is. Az ingatlan összkomfortos, fűtése gáz konvektorokkal megoldott. Állapota felújítandó. Szomszédság összetartó, segítőkész. Irányár: 24.990.000 Ft. Érdeklődni bármelyik nap a megadott telefonszámon vagy üzenetben. A Pletykafalu, Szolnok családi házas övezete, mely több szempontból is dinamikus fejlődést mutat. Egyrészt az utcákon sétálva azt tapasztaljuk, hogy a házak 80 %-a nagyon szépen felújított, mai trendnek tökéletesen megfelel, másrészt pedig az infrastruktúra is folyamatosan fejlődik. Orvosi rendelő, gyógyszertár, frissen felújított óvoda, Tesco áruház várja az itt lakókat. A közlekedés autó nélkül is könnyen megoldható helyi járatú és távolsági buszokkal. A jövőbeli tervek közt pedig az is szerepel, hogy a Pletykafalut összekapcsolják Szolnok kerékpár útvonal hálózatával.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Terasz:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 321 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 321 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY