Eladó ház Szőce 168 nm
Eladó ház Szőce 168 nm
Eladó ház Szőce 168 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8124809
Referenciaszám: 169029
Frissítve: 1 napja

Szőce eladó családi ház 7 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
13 660 Ft/m²
168 m²
Alapterület
3287 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169029 hivatkozási számú szőcei családi ház. KÜLÖNLEGES LEHETŐSÉG AZ ŐRSÉGBEN Eladóvá vált az Őrség egyik csodás hangulatú falucskájában, Szőcén, egy nagy lehetőségeket magában rejtő, két, külön bejáratú házrésszel rendelkező, összesen 168 m2-es családi ház. A családi ház tökéletes lehetőség több generáció együttélésére vagy falusi szálláshely üzemeltetésére, hiszen a második házrész alkalmas egy teljesen elszeparált apartman kialakítására is. Az első házrész rendelkezik 1-1 konyhával, fürdőszobával, nappalival valamint előtérrel illetve 3 hálószobával. A házrész alatt található egy 40 m2-es pince is. (Összesen 94m2 plusz pince) A második házrészben található 1-1 konyha-étkező, fürdőszoba, 1 tetőtéri és egy földszinti hálószoba és 1 nagyméretű nappali. (Összesen 74m2) A ház melegéről egyrészt egy új, kondenzációs gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással, másrészt pedig egy kandalló is rendelkezésre áll, melynek segítségével a fűtésszámla mértéke jelentősen csökkenthető. Néhány éve új, műanyag nyílászárók beépítése is megtörtént, továbbá a teljes házfelületet 10cm homlokzati szigeteléssel látták el. A ház egy nagyméretű, közel 3300 m2-es, különleges adottságú telken fekszik a falu egyik leghangulatosabb, legcsendesebb részén. A kert felső részéről különleges panoráma tárul elénk. A kertben található egy félkész, 64 m2-es, fából épített házikó, melyet hasznosítani lehet sokféle módon, például tökéletes lehet műhelynek vagy grillező-nyári konyhának. A falu különleges atmoszférával és nagyszerű lakóközösséggel rendelkezik, közkedvelt a turisták számára is. A faluban gyermektábor és a "Kincses Sziget" elnevezésű gyermek játszópark és állatsimogató üzemel. A közelben számtalan természeti érték, kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas hely található, elég ha csak a néhány perces távolságra lévő Vadása vagy Borostyán tavat említjük. Igazán szerencsésnek mondhatja magát az a család, aki itt élhet, tartozzon közéjük az Öné is! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó szőcei családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #169029 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bodó Róbert Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 237 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bodó Róbert Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 237 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY