Eladó ház Szihalom 87 nm
Eladó ház Szihalom 87 nm
Eladó ház Szihalom 87 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7982332
Referenciaszám: H340364
Frissítve: ma

Szihalom eladó családi ház 1+2 fél szobás: 25,99 millió Ft

25,99 millió Ft
298 736 Ft/m²
87 m²
Alapterület
1239 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 84 982 Ft
Második évtől
109 829 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KÖLTÖZHETŐ INGATLAN GYORS BIRTOKBA ADÁSSAL! Heves vármegye Szihalom településén eladásra kínálok egy 87 nm-es, KOMFORTOS, TEHERMENTES, FELÚJÍTOTT családi házat! A ház fűtéséről gáz-konvektor gondoskodik. A vályogból és téglából épült ingatlanban 2016-ban teljes felújítás történt: - A nyílászáró ablakok és ajtók cserélve lettek. - A gáz csövezés teljes átalakításon esett át. - A ház egy része 12 cm-es külső szigetelést kapott. - A villany nagyobb része rézre lett cserélve. - A bojler 1 éves, teljesen újszerű. - A belső falak új festéssel vannak ellátva. - A burkolatok nagy része ugyancsak cserélve lett. A helyiségek elosztása jónak mondható, a szobák külön nyílóak, TÁGAS TEREK JELLEMZIK. Értéket növel az éjszakai áram. Az autó parkolása egy zárt garázsban megoldott, amely új beton alapot kapott. A maradó ingóságok nagyobb része az ár részét képezi, amennyiben az új lakó igényt tart rá. Az 1239 nm-es telek jó termőfölddel rendelkezik, további bővítési lehetőség adott. Az építmény a település központjában helyezkedik el, bolt, buszmegálló, iskola-óvoda gyalog 2-3 percen belül elérhető, autópálya felhajtó néhány km-re található az ingatlantól. A ház birtokba adása a teljes kifizetés után hamar kivitelezhető!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
G
villanygázvízcsatornakocsibeállósaját parkológarázscsendesbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Sándor Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Sándor Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY