Eladó ház Szigliget 104 nm
Eladó ház Szigliget 104 nm
Eladó ház Szigliget 104 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7926855
Referenciaszám: H477824
Frissítve: 1 napja

Szigliget eladó családi ház 3 szobás: 99,9 millió Ft

99,9 millió Ft
960 577 Ft/m²
104 m²
Alapterület
822 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó ingatlan Szigligeten! Akár állandó otthon kialakítására vagy nyaralónak egyaránt jó vétel! Szigligeten, egy csendes családi házas övezetben eladó egy 104 m2-es, 2 szintes, 3 szobás, dupla komfortos családi ház, 822 m2 telken. Az 1950-es évek végén épült kőház statikailag kifogástalan állapotú. Az elmúlt években a nyílászárók és az összes vezeték cseréje megtörtént. 2021-ben teljesen új tetőt kapott. A ház rövid távú vendégfogadásra van kialakítva, oly módon, hogy a felső szinten két gyönyörűen felújított külön bejáratú apartman lakás van. Mindkettőben szoba, konyha, fürdőszoba és előtér található. Az elmúlt években Napsugár Vendégház néven fogadta a vendégeket és a nyári szezonokban telt házzal üzemelt. 2021-ben mindkettő inverteres hűtő-fűtő klímával lett felszerelve, így a jövőben akár egész évben is kiadható. E mellett az egyik apartmanban kandalló is van. A meleg vizet egy-egy villany bojler biztosítja. A berendezési tárgyak külön megállapodás tárgyát képezik. Az épület alsó szintjén az udvarról megközelíthetően egy szobából, konyhából, vizes blokkból álló lakrész van, ez azonban még felújítást igényel. Mellette egy 27 m2-es tároló, garázs található. Amennyiben kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban vagy szeretné azt megtekinteni, várom megkeresését a megadott elérhetőségek egyikén!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laczkó Gábor Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laczkó Gábor Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY