Eladó ház Szigetszentmiklós 235 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 235 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 235 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8169915
Referenciaszám: M282625
Frissítve: 1 napja

Szigetszentmiklós eladó családi ház 5 szobás: 65 millió Ft

65 millió Ft
276 596 Ft/m²
235 m²
Alapterület
235 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 212 536 Ft
Második évtől
274 679 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó jó áron egy tágas, 235 négyzetméteres családi ház Szigetszentmiklóson, amely egy 829 négyzetméteres telken helyezkedik el, továbbá tartozik hozzá egy 50 négyzetméteres kis épület is. Ez az ingatlan kiváló lehetőséget kínál mind nagycsaládosok, mind vállalkozók számára. A ház öt szobából áll, két konyhával és két fürdőszobával rendelkezik, így több generáció együttélésére is ideális. Az emeleten egy 40 négyzetméteres erkély található, amely remek helyszínt biztosít a pihenésre és a kikapcsolódásra. A nyílászárók műanyagból készültek, ami hozzájárul az ingatlan energiahatékonyságához. Bár a házban még nincs szigetelés, a folyamatos felújítások során ezen is dolgoznak, jelenleg például a lenti kis szobát festik és burkolják. A szobák burkolata parketta, a konyha, a fürdőszoba és a nappali pedig járólappal burkolt, ami könnyű karbantartást biztosít. A ház nagy, világos terekkel rendelkezik, amelyek napfényesek és barátságosak. Az emelet kívülről külön feljáróval rendelkezik, de belülről is megközelíthető, ami rugalmasságot biztosít a lakók számára. Az ingatlan elhelyezkedése is kiváló. Egy utcányira található buszmegálló, HÉV, iskola, óvoda és orvosi rendelő, így minden fontos szolgáltatás könnyen elérhető. Közvetlenül szemben van egy pékség, cukrászda és egy kisbolt is, ami nagyban megkönnyíti a mindennapi bevásárlást. Az M0 autópálya mindössze 5 percre van, ami gyors közlekedést biztosít a főbb útvonalak felé. Ez a ház nemcsak lakóhelyként, hanem vállalkozás számára is ideális lehet. Alkalmas irodának, raktárnak vagy akár munkásszállónak is, de átalakítható három különálló lakásra is, így több lehetőséget kínál az új tulajdonosok számára. Ideális választás nagycsaládosoknak, akik együtt szeretnének élni, vagy két generáció számára, akik közel szeretnének maradni egymáshoz. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésre mind az eladók, mind a vevők számára. Kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk az általunk forgalmazott ingatlanok finanszírozásához, és megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk az adásvételi szerződés megkötéséhez. További kérdéseivel és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal! Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyeztessünk egy időpontot az ingatlan megtekintésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rigóné Varga Andrea Budapest XX. kerület Vörösmarty utca 72-76 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 675 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rigóné Varga Andrea Budapest XX. kerület Vörösmarty utca 72-76 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 675 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY