Eladó ház Szigetszentmiklós 163 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 163 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 163 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8113843
Referenciaszám: HZ059066
Frissítve: 3 napja

Szigetszentmiklós eladó családi ház 5 szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
913 606 Ft/m²
163 m²
Alapterület
770 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 487 199 Ft
Második évtől
629 649 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mediterrán stílusú családi ház Szigetszentmiklóson eladó!Az ingatlan ideális választás lehet családok számára, akik szeretik élvezni otthonuk nyugalmát és a kert adta lehetőségeket. Itt a modern életvitelnek megfelelő kényelem és a természet közelsége tökéletes egyensúlyban van. Engedje, hogy ez a hely az új otthona legyen, ahol minden nap a kényelem és stílus jegyében kezdődhet.Az ingatlan kiváló állapotban van, igényes kivitelezésű, és kiemelt figyelmet fordítottak a tágas, napfényes terek megtervezésére. A nappali közvetlen kapcsolatban áll a parkosított kerttel, így a természetes fény egész nap átöleli az otthont. Ez a kertkapcsolatos jellege teszi igazán vonzóvá, ahol egy nyugodt kerti terasz, kerti sütögető hely és egy térkövezett autóbeállási lehetőség is helyet kapott. Az elektromos kovácsoltvas kerítés nem csak biztonságérzetet nyújt, hanem a mediterrán stílushoz is híven illeszkedik.Eladó egy 2007-ben épült, mediterrán jellegű családi ház, melynek különlegessége a napfényes, tágas, és modern belső tér. Az ingatlan mérete lehetővé teszi, hogy a család minden tagja megtalálja a saját kis szigetét az otthoni komfort tengerében. Az épület szerkezete tégla, így hosszú távon is biztosítja az építési minőséget és a tartósságot. A gáz kazánnal felszerelt fűtési rendszer gondoskodik a helyiségek melegéről a hidegebb napokon is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Erkély:
21,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Győrfi Andrea Duna House - Bazilika Az iroda összes hirdetése
+36 70 978 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Győrfi Andrea Duna House - Bazilika Az iroda összes hirdetése
+36 70 978 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY