Eladó ház Szigetszentmiklós 100 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 100 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8107100
Referenciaszám: HZ036296-4641124
Frissítve: 3 napja

Szigetszentmiklós eladó családi ház 2+2 fél szobás: 56 millió Ft

56 millió Ft
560 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1363 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 183 108 Ft
Második évtől
236 647 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
! ÁRCSÖKKENÉS ! Szigetszentmiklós – Halásztelek - Csepel határánál családi ház eladó! KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSSEL, 1363 nm-es telken lévő, szinte azonnal birtokba vehető 2 LAKÓSZINTES, összesen 90 nm-es hasznos alapterületű, részben BÚTOROZOTT CSALÁDI HÁZ várja új tulajdonosait. Az utcafronttól 10 m-re találjuk a dél-keleti homlokzati tájolású, 1997-ben épült, 2,7 m belmagasságú, szigetelt (10 cm), cseréptetős családi házat. A földszinten az előtérből a 17,6 nm-es konyha-étkezőbe érkezünk, ahonnan nyílik a 20 nm-es nappali, a külön fürdőszoba és WC is. A lépcsőfeljáró alatt tárolóként használt, praktikus beépített szekrény került kialakításra. A tetőtéren a galériás közlekedőből nyílik a lodzsás, 15 nm-es, beépített szekrényes szoba és a hátsó kertre néző két félszoba. A fűtés és meleg víz ellátása gázcirkó kazánon keresztül történik. A csatornavíz zárt rendszerű szennyvíztárolóban gyűlik. A 9 m széles, óriási sík telken a lakóház mögötti füves udvaron lejjebb egy - ablakokkal rendelkező – „lakot” is találunk, mely jelenleg egyéb háztartási felszerelések tárolójaként funkcionál. A fás, bokros hosszú telken bőven adódik hely és lehetőség veteményezésre, kiskerti gazdálkodásra, vagy egyéb szabadtéri tevékenységre, kikapcsolódásra. A telek vége felé egy kisebb un. szerszámos kerti tároló is helyet kapott. Parkolási lehetőséget az udvarban, - közvetlenül a bejárat után - fagyálló burkolattal ellátott autóbeálló kínál. Összességében elmondható, hogy ez a KÖZLEKEDÉSI CSOMÓPONT közelében lévő CSALÁDI OTTHON gyorsan költözhető, lakóház méretéből adódóan alacsony rezsiköltségű, a telek méretéből adódóan pedig kiskerti gazdálkodás lehetőségét is magában rejti. Megtekintés és bővebb információval kapcsolatban várom megkeresését!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1997
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoscsendesinternethőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Nikoletta Érdi Ingatlan Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 282 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Nikoletta Érdi Ingatlan Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 282 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY